Valakinek esetleg van pályája nyári kerekekre? Mondjuk alufelnire gondoltam,5x110-es osztóval,15-16 coll. És persze hogy vadi új gumikkal,és ne legyen drága se. Na jó. Olyan 5-6mm profilmélységű,és 205-225 széles. Szélesebb nem kell,mert tönkre vágja a futóművet. Ha esetleg valaki hall ilyesmit jó áron,akkor engem érdekelne.
Egyszer városon kivül álltam kivilágítatlanul,igaz jó oldalban,kis kocc volt miattam.A rendőr azt mondta h engem csak szabálysértés miatt jelentene fel a lámpa miatt,viszont a kárukat intézzék a koccanók.
Nem 1ccerű, én végigcsináltam. Az elválasztót át kell helyezni, az ülésnek műbizonylat, átalakítási engedély előre igénylendő.
Nekem még azt is megnézték a szegedi KPMnél, hogy a műbizonylatban szereplő méretű és számú csavarral van-e lecsavarozva
De minden rendben volt, mert a műbizonylatot én szerkesztettem PCn, és valahogy pont olyan volt, amilyen kellett.
Nekem még azt is megnézték a szegedi KPMnél, hogy a műbizonylatban szereplő méretű és számú csavarral van-e lecsavarozva
De minden rendben volt, mert a műbizonylatot én szerkesztettem PCn, és valahogy pont olyan volt, amilyen kellett.