Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szerintem mindnyájunk véleményát tolmácsolom:

Rendben, keresd nyugodtan.

(Bocs. )
nekem van egy. 350.000Ft, es kapsz hozza ajandekba egy egesz motort meg masfel ev muszakival kifogastalan allapotban
amugy sajna nincs...
Én mekkorákat röhögök mikor olyan jön aki nem ismer és mondom neki na húzok haza. Kérdezi messze lakok?
Ja látod azt az ajtót na ott.
És sokan milyen tévhitbe vannak mikor azt mondják de jó neked.
erre a válasz is is
Én is ilyen vagyok. Szeretem, hogy ha lejár a 8 óra húzok a picsába.
Sziasztok!
Keresek 600-as fzr-hez láncvédőt!
. . . .
Hát gondolkodóba estem 1 kis hétvégi összeröffenésre ide.
Nem tavasszal mert akkor elvileg a katedrális 2 őt forgatjuk hanem nyáron.
De majd kiderül hogy alakul az évünk.
ezt a kepet a szegedi psotahivatalnal lottem.itt adjak ki a csomagokat,tertivevenyes leveleket.ha jol sejtem a segilyeket is
Szólunk Mikinek is jöjjön
Gyere motorral és tekergünk 1 et elmegyünk megnézzük a medveparkot és kajálunk 1 et a csárdában.
link

étterem
Nyáron majd elgurulok bringával feléd! Jól megleplek. Vagy magam fogom meglepni,ha nem leszel otthon,alig 8 órás tekerés után.
. . . .
koszi!
fel ora mulva megyek megunepelni:)
Én a kutyád vagy a macskád vagyok
Nálunk pont fordítva van,velem balhéznak,ha sok a számla. Nálunk ha 3000-4000 az qrva soknak számít! Flottás a miénk is másodperces,és lebeszélhető az egész előfizetési díj.
Sziasztok! Uhhh! Lejárt mára.
ÁÁ elnéztem nem is döntő még
És mennyire igazad van
Úgy hogy baromi nehezen szánod rá magad h most már aztán tényleg dolgozni kéne,valamit,mert még ma megint nem csináltam semmit, és már dél van
A kötetlen munkaidőt hogy lehet utálni ? Én meg a blokkolóórától zakkannék meg 91 óta szabadúszok.
Hát így hogy se kutyám se macskám és itt vagytok ti el lehet viselni mondjuk nyáron nehezebb. Most lefoglalom magam mert itt a motor, de ha nem lenne megvadulnék. Most lesz 2 reklámunk az 1ik pénzes. jövőhét után küldöm a pízet Ábrus nem szeretek tartozni és ugye jön a jogsi időszak.