Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress FZ képeket, ott a bölcsővázon van kívülről
mint pl ezen:
Lyuktágító kézikészülék,de csak motorhoz,nőknél a gyárit használd!
Én sem értek annyira hozzá
Átnyomjuk a 17est 20ra?
Nekem elég az az egy rúd,amit mutattál korábban,az is sokáig kitart!
De bunkó vagyok.
. . . . . . .
Aha és ezzel mit is kell csinálni? . .
Pupu,szereztem egy 20-as dörzsárat
Marni nem tudom mert itt csak nagymarha marófejek vannak
Én 31-én de vásároltam el 16 000-t, mert lejárt volna éjfélkor
Tecsóba Lmentem, vettem tonna sajtot, pezsgőt, lazacot, meg 2 kiflit, mert kötelező a számlán péksüteménynek lennie (arra váltható be elvileg)
Minden hónapban kapok 20ezer ilyet.
Lehet kényelmesebb. Elég határozottan tudják szidni a k@va anyámat mikor előhúzok 18 e Ft-nyi meleg utalványt 200 Ft-osokban.
Van még a nagy hűtőbordából,ha kell!
Asszem nálun rebesgetnek egy olyan lehetőséget,hogy caffetéria kártya. Na ezt nekem úgy magyarázták,hogy ráutalják a számszerű összeget erre a kártyára (étkezési,üdülési csekk......) és arra használja fel az ember amire csak akarja. Tecsó,Lidl,esetleg üdüléskor lehúzhatják a szállodában,panzióban. Szóval nem kell választani,mire is szeretnéd. Illetve kell választani,vagy a csekkek,vagy kártya. Remélem nem értettem félre semmit.
Hehe jó az én kis sonym. Azzal semmi gond sosem.
nesze neked szupertelcsi
Igen,közben látom hogy levágtad a végét,ha nem jön össze majd beszélünk róla.
Gyulám én cseréltem a fejidomot a Zsoltival. Ez utángyártott üvegszálas és már levágtam belőle mert sérült volt az 1ik felső szarva, le volt már törve. Nem tudom még mi lesz a sorsa neki 1-2 héten belül kiderül hogy tudom eldugdosni az elektronikát.
Azért köszönöm...
Jó, csak mutattam.
Pupu,a sárga fejidom mennyibe volt?Nekem ugyanez van fenn,ha nem lesz jó,érdekel.
Ez így ebben a formában szart se ér
Ez nagyon gagyi
Te szoktál motort kóperálni.
Ez Kecskeméten van.
CSepel 125
Jé neked is olyan a szobád mint az enyém.
Jaja nekem is ott a 2 műanyag lap csak 2 felé kéne szednem akkor a trafót hogy elférjen és vissza tudjam rakni a lapokat. Na holnap kiderítem hová tudom bepasszentolni. Mert ugye ha cserélhető lenne a gyújtás kábel akkor beraknám az ülés alá.