Én 31-én de vásároltam el 16 000-t, mert lejárt volna éjfélkor
Tecsóba Lmentem, vettem tonna sajtot, pezsgőt, lazacot, meg 2 kiflit, mert kötelező a számlán péksüteménynek lennie (arra váltható be elvileg)
Minden hónapban kapok 20ezer ilyet.
Asszem nálun rebesgetnek egy olyan lehetőséget,hogy caffetéria kártya. Na ezt nekem úgy magyarázták,hogy ráutalják a számszerű összeget erre a kártyára (étkezési,üdülési csekk......) és arra használja fel az ember amire csak akarja. Tecsó,Lidl,esetleg üdüléskor lehúzhatják a szállodában,panzióban. Szóval nem kell választani,mire is szeretnéd. Illetve kell választani,vagy a csekkek,vagy kártya. Remélem nem értettem félre semmit.
Gyulám én cseréltem a fejidomot a Zsoltival. Ez utángyártott üvegszálas és már levágtam belőle mert sérült volt az 1ik felső szarva, le volt már törve. Nem tudom még mi lesz a sorsa neki 1-2 héten belül kiderül hogy tudom eldugdosni az elektronikát.
Jaja nekem is ott a 2 műanyag lap csak 2 felé kéne szednem akkor a trafót hogy elférjen és vissza tudjam rakni a lapokat. Na holnap kiderítem hová tudom bepasszentolni. Mert ugye ha cserélhető lenne a gyújtás kábel akkor beraknám az ülés alá.
mint pl ezen: