Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutya a gumis?
Kutyagumi
Csinájja a mosást? Vagy a teknőt kell reája rakni?
Szerintem itt nem a gumma a sok.
Tilleg kell tezsvír, áz á színesfém, áminek forog a belzseje? Van külön súlyom is belőle. Bontott
ÓÓÓtomatára leltél gazdát? Kutya komám érdeklődik iránta
Hú akkor jó szórakozást! És ha verekedésre kerül a sor,ne hagyd magad! Mi Neked szurkolunk!
De nyári kék! Téli van. Cserélni kéne rajta nyárira,vagy guma nélkül kék.
Asszem alkudnom kell. Muszáj lesz nem is keveset. Majd Zsóti segitesz Oks?
4JH-s van, de szerintem az neked nem jó
2 téli, 2 nyári. De a héten még megyek be, csinálok szép képet, meg a számokat megnézem.
A városban túlszaporodtak a galambok. Tűrhetetlenné vált a nagy szemét és hordalék utánuk.

A polgármester úgy döntött, hogy 1 milliót ad annak, aki kiirtja a galambokat a városból.
Jött is egy vállalkozó, és így szólt: - Én ennyiért elintézem a galambokat, de van egy feltételem, márpedig, hogy senki nem fog kérdezni semmit, ha mégis, akkor a dupláját kérem.
A polgármester beleegyezett.
- A vállalkozó kivett egy sárga galambot a táskájából, elengedte, és az összes galamb elrepült utána, az Isten tudja hova.
Ezt látván a polgármester megszólalt: - Tudom, hogy ez most 1 milliónkba fog kerülni, de meg kell kérdeznem;
- Nincs véletlenül a táskájában még egy sárga cigány is?
na mentem,var a palinka.ma amugyis humoros kedvem van,sztem meg ma megvernek
utoljara,mikor iylen kedvem volt,akkor 2 kancigannyal viccelodtem.sajnos nem volt humorerzekuk. de kidumaltam magam
Hááát még feltekerek odáig,de a motor nem fér a hátamra.
Hű de csinos! A betyárját! És a guma rajta? Milyen az állapota?
Akkor felkapod a hátadra a motort és feltekersz ide
Asszem gyűjtenem kell benzinre,lehet sok kell a nyáron.
De búza vagy most megvan a véleménye rólad. Jön 1 márkatárs segítségért és te így reagálsz rá. Így is kihaló félben az FZRes faj és te még ráteszel 1 lapáttal.
Bocs de ez most kijött belőlem.
Hali, jó szar kép lett.