Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre...
Uraim eltolom a bicajt mert kicsit elfáradtam a mai nap szerelgetéseibe.
Jó éjszakát vashuszárok. úúú de régen mondat ezt VASHUSZÁROK
hát ebben a banditba se sok km-er van!
mintha a faterét látnám.csak az 600-as és van benne 4000km-er!
Jó,majd holnap én is lefotózom a 600-as vázat,hogyd lásd hogy csinálták a kisebb gépen.Szerintem te is el tudod ott helyezni,mert nem hiszem hogy a blokk felnyúlna a vázba.
Már csak 1 honda hiányzik és teljes a japán flotta
Köszönöm Gyulám a fáradozást valamit kitalálok majd ha itt lesz a blokk akkor már többet tudok nézelődni.
Nicsak mit találtam a garázsban
350Lovat
Nálam itt vannak a rögzítési pontok,de neked nincs kifúrva.
ok papa
Szerintem egy ezres lesz a munkadij+pocsta,álltalában nem kérnek többet ilyen volumenü munkáért.Hacsak nincs nagy szopóka vele,de nem hinném hogy lenne .Ha OK,átdobom a cimem.
Hát megnéztem van oldalanként2-2 pici furat egészen felül de a légszűrő miatt oda nagyon semmi nem fér be még a kezem is alig.
Nekem a termosztát a karbisor mögött van...
gyerekek!szegesgumit fel,idomokat le és irány a Balcsi!

link
Nem szerencsés megoldás.Akkor már nehezebb ügy,mert elvileg nincs hely nekik a burkolat alatt.
Gyárilag kint van.
Én a karbik mögött néztem hogy elfér ott ahol a benz csap van.
Mármint menetes furat a vázban,elírtam!
Az nem jó,nagyobb esőnél elázhat,és lehúz testre,nem lesz szikrád.1000-ben nem vaqgyok naprakész,de szerintem neked is a váz belső oldalán jobb oldalt,a légszűrő alatt van a gyári rögzítési pont.asszem két hatos,vagy nyolcas menetű foratot keress,oda kell felcsavarozni a gyári trafók tartó lemezét.Ha gyári trafóid vannak,oda vissza rakhatod.Ha a trafók közös tartó lemeze nincs meg,azt tudok adni.
lekopogom nekem max motoros felvonuláson szokott melegedni meg bekapcsolni a ventilátor.
bár én nem sűrűn használom városba.nem szereti.
Hát csak jó tudni mikor forralom fel a vizet enyém városban hajlamos volt pirosba szaladni.
nekem a váz bal oldalán kívül elöl van a trafó a teleszkópok vonalában.
Nálam a a váz belső oldalán voltak a gyári trafók,gondolom az 1000-nél is ott van a gyári helye,idom nélkül se látszik.Gyárilag van egy takaró lemez a hengerfej felett,az takarja a trafókat alulról.
dobd ki!minek az bele! ,