Na szevasztok Mindenki...hát nem voltam mostanság, mert nem volt időm feljönni. Mennyi faszságot össze nem irkáltok. Az ember alig bírja visszaolvasni.
1. kérdés: ábrus, kellene nekem valami abból a 250-esből esetleg?
2. kérdés: nincs is több kérdés.
na KFC. Jófej mindenki, meló kurvasok, pörgés egész nap de úgy, hogy megzakkanok. Amikor véletlenül van fél percem akkor meg tanulás a könyvből amit kaptam, mert mindent kívülről kell fújni, de olyan szinten, hogy a csont hány fokos a csirkében...1000 szabály, előírás, okosság, és mindent tudnom kell, mert hamarosan tesztírás, ami ha 90% alatti akkor bukta. Olyanokat kell megtanulni, hogy hűbazmeg. De jó, mert végül kasszás lettem és nem konyhai melós - bár valszeg majd azt is meg kell tanulnom...meg majd a csomagolós részlegen is biztos leszek...ha okos vagy, hónap végén vannak bónuszok (10-20 pénz). Egész héten benn vagyok, hétvége szabad, hétfőtől megint. Durvaság van...
Köszönöm, nem kérek belőle.
Mivel nyilvános a fórum, egy "új hozzászólás" gombbal bármikor leírhatod, hogy: Thomas egy tapló paraszt.
De, kérlek "válasz erre" gombbal, az én hozzászólásomnál ne tedd.
Tekintheted nyugodtan hisztinek, vagy aminek akarod, de ez nekem szarul esett.
( A parasztot vállalom kapáltam eleget, és villáztam elég sok ganét, ez igaz. )
Nálunk szerencsére ez megoldott és nincs ilyen (esetleg csak extrém esetben fordulhatna elő) de sok helyen ez egy természetes dolog. (van túlóra persze és ki is fizetik de ha a havi 174 órából 250-300 óra lesz mert majd mindig van valami plusz az egy idő után nagyon rohadt tud lenni)
http://maps.google.com/maps?f=...
1. kérdés: ábrus, kellene nekem valami abból a 250-esből esetleg?
2. kérdés: nincs is több kérdés.
na KFC. Jófej mindenki, meló kurvasok, pörgés egész nap de úgy, hogy megzakkanok. Amikor véletlenül van fél percem akkor meg tanulás a könyvből amit kaptam, mert mindent kívülről kell fújni, de olyan szinten, hogy a csont hány fokos a csirkében...1000 szabály, előírás, okosság, és mindent tudnom kell, mert hamarosan tesztírás, ami ha 90% alatti akkor bukta. Olyanokat kell megtanulni, hogy hűbazmeg. De jó, mert végül kasszás lettem és nem konyhai melós - bár valszeg majd azt is meg kell tanulnom...meg majd a csomagolós részlegen is biztos leszek...ha okos vagy, hónap végén vannak bónuszok (10-20 pénz). Egész héten benn vagyok, hétvége szabad, hétfőtől megint. Durvaság van...
Mivel nyilvános a fórum, egy "új hozzászólás" gombbal bármikor leírhatod, hogy: Thomas egy tapló paraszt.
De, kérlek "válasz erre" gombbal, az én hozzászólásomnál ne tedd.
Tekintheted nyugodtan hisztinek, vagy aminek akarod, de ez nekem szarul esett.
( A parasztot vállalom kapáltam eleget, és villáztam elég sok ganét, ez igaz. )
Bocsánat kisebbségi fórumtársaimtól
Főleg nem ilyen sarkosat.
Építő jellegű kritikádat köszönöm!