Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tank esetleg?
Kedves Szegedi motoros barátaim hétvégére terveznek egy túrát. Csatlakozni kék.
http://maps.google.com/maps?f=...
Egy kis kaját nem hoztál nekünk?
Na szevasztok Mindenki...hát nem voltam mostanság, mert nem volt időm feljönni. Mennyi faszságot össze nem irkáltok. Az ember alig bírja visszaolvasni.

1. kérdés: ábrus, kellene nekem valami abból a 250-esből esetleg?
2. kérdés: nincs is több kérdés.

na KFC. Jófej mindenki, meló kurvasok, pörgés egész nap de úgy, hogy megzakkanok. Amikor véletlenül van fél percem akkor meg tanulás a könyvből amit kaptam, mert mindent kívülről kell fújni, de olyan szinten, hogy a csont hány fokos a csirkében...1000 szabály, előírás, okosság, és mindent tudnom kell, mert hamarosan tesztírás, ami ha 90% alatti akkor bukta. Olyanokat kell megtanulni, hogy hűbazmeg. De jó, mert végül kasszás lettem és nem konyhai melós - bár valszeg majd azt is meg kell tanulnom...meg majd a csomagolós részlegen is biztos leszek...ha okos vagy, hónap végén vannak bónuszok (10-20 pénz). Egész héten benn vagyok, hétvége szabad, hétfőtől megint. Durvaság van...
Poti, inkább mesélj, mi újság szendvicsfronton. (Milyen a meló?)
Köszönöm, nem kérek belőle.
Mivel nyilvános a fórum, egy "új hozzászólás" gombbal bármikor leírhatod, hogy: Thomas egy tapló paraszt.
De, kérlek "válasz erre" gombbal, az én hozzászólásomnál ne tedd.
Tekintheted nyugodtan hisztinek, vagy aminek akarod, de ez nekem szarul esett.
( A parasztot vállalom kapáltam eleget, és villáztam elég sok ganét, ez igaz. )
Ilyen korán vége a melónak? Na mizu? Nagyon szar?
Cuki a kissrác
Azért szerencsés vagy ám, 3 ilyen csoda. Nő meg gyerekek már nem is kellenek
Ment fészbúkra
Ez jóó...nagyon jó!
azért ha cigó lennék bizti felháborodnék
Nálunk szerencsére ez megoldott és nincs ilyen (esetleg csak extrém esetben fordulhatna elő) de sok helyen ez egy természetes dolog. (van túlóra persze és ki is fizetik de ha a havi 174 órából 250-300 óra lesz mert majd mindig van valami plusz az egy idő után nagyon rohadt tud lenni)
Szóval szted ne keresse?
Ez érted van.
Akkor nálatok ismeretlen a túlóra? Ti vetésforgóban vagytok, nem? és mi van, ha elfelejt jönni a váltás? Gondolom, volt már ilyen.
Igen én azt hittem csak 1 vicc
Bocsánat kisebbségi fórumtársaimtól
Én nem szoktam véleményt alkotni minden beszólásodkor.
Főleg nem ilyen sarkosat.
Építő jellegű kritikádat köszönöm!
Ez rasszizmus! (az pedig egy nagyon fontos dolog! )
Ja én nekem nem ez a véleményem
Ez elég tapló paraszt dolog volt.
Úgy hogy hiába telt le a nyolc órád, még előtte szólnak hogy ne menj haza mert van itt még egy kis meló.
Ha nem sokat jársz a 2 csapat gumi rádöregszik,felesleges
Én elhozom Neked biciklivel,ha lealkudod a kerekemet minimálárra!