Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez teccik.
55-ért jó gumival?
( a tiédre kiindulva a 14-esek árából a guminak minimum 10 darabja. A felnit vashulladék árába adja? )
Vagy szar a felni, vagy szar a gumi, vagy lopott.
Azt kívánom inkább az utóbbi legyen. Nincs az úgysem ráírva.
Ja felni van azé occsóért is.Omi felni
Amit én néztem az 55 kérőben.felni+gumi
Szokott lenni olcsóbb is, de most csak ez van.
Igen? Összeadtam. Ez így 28 e Ft.
Amit Zsolti írt az 75.
Jójó, értem a dilemmát egyébként. Én is ebben voltam.
Maradtam a lemezfelninél.
Az a gáz,hogy kell lemezfelni is,mert a mostaniak téliek. Ha 2x-3x szereli oda-vissza,elgbaszódik a gumi is,mert ugye az sem új. Pláne nem is occsó szereltetni évente 2x.
Tomi 4db acél tárcsa ami normális 4000ft/db. A gumi rá kb használtból is min.20000ft+ a szerelés. Ennyiért kapok alut is,és gumival komplett.
A Vicus is pénteken megy,ének-zene,és informatikából. Tiszta para van itthon. De nagyon okos ám a nejem! Nem olyan mint én. A harmadik évet olyan jól teljesítette,hogy államilag finanszírozott lett,egy kalap pénzt megspórolt.
Itt is, csak nem látszódik a felhőktől.

Itt is süt.
Tudom, az nem felni, de...
jó minőségű dísztárcsa, teli, ami megszólalásig hasonlít egy felnire, 20 körül beszerezhető (4 db). Pl. fekete lemezfelninél krómszínű dísztárcsa teljesen olyan benyomást kelt mintha alufelni lenne, de mégse téped a hajad minden kis döccenőnél.
Ok! Csak nyugodtan,ne kapkodj!
Megjött a fűtés a buszomban! Kisütött a nap!
Zh írás.
Nemtoom. Elég gané kérdések voltak. (mint mindig)
Szeged ügyintézés.
Sanyiiiiiiiiiiiiii. Van felni gumistól, de drága.75 pééééééz. Ha hazaérek rakok képet.
Na mi volt a vizsgán?
Uhhh! De jó hogy szóltál! Köszi,nem szeretnék beszopni ezzel sem.
kötni kell egy köbe -s felni és gumi biztosítást évi 1500 Ft körül, és ha kuka a felni, akkor fizet a bizt + lehet menni a közútkezelőhöz is. visszajön a felni árának duplája.
Sziasztok!
Mondjuk neked jó lehet hisz 50 nél többet autópályán se mész a motorral se.
idézet jó gumidokitól.
2. Az Alessio felnik árukat tekintve igen versenyképes, jó kidolgozású termékek.
De nagyon sok, a magyar útviszonyok által helybenhagyott ilyen márkájú felnit láttam már. Az igazság az, hogy nem az itteni körülményekre kitalált, elég puha felnik ezek. Ez persze nem jelenti azt, hogy senkinek sem válik be tökéletesen. Ha valaki körültekintően vezet, tudomásul véve az utak állapotát, az megelégedéssel tehet meg rajtuk sokezer km-t.
Gumisnál a gépet nem bírta ki ami rakta fel a felnire a gumit.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeeeeeeeee alessio felnit kerüld el minél messzebb kalap szar törik deformálódik. Haverom forgalmazta annyi visszatérítése volt hogy becsödőlt. . .