Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Poti,amugy vendéglátós vagy ?
Ördög? Ha felbír mászni nyúlni fogja a vasat.
Olyan szar basszus!
Az összes tetves tv-s szar elérhető lenne itt, de azok a csomagok, amiket még hajlandó lennék kifizetni, nem adnak normális csatornákat.
Nekem kellenének olyan csatornák ahol építenek, rombolnak, motoroznak, autóznak. disc, natge, spektrum, viasat
Óóó az látszik rajta! motorozás? gondolom bejön neki
Máté,4 lesz márciusban,egy ördög
Na ez a baj mindig a föld fölött jársz szállj le 1x és megtudod milyen fasza a földi lét
Nincs olyan. . .
Ez kb. 20 éve volt pont Pupu, nekem sosem kell letenni a lábam, mindig száguldozok
Jeee top gear a tv6 on ford cosworth
Végülis úgy van a kajálásom, hogy 80ft-ért annyit iszok amennyit csak akarok és bármit, és emellé kapok egy bármilyen B smartot ami krumpli és vagy husi (csirkecsík,csirkecomb) vagy szendvics. Azért az nem rossz. Amúgy meg mindenből 25% kedvezmény.
Igen a találkozón is csodálkoztam hogy nem esik le a motorról alig érte el a lába a lábtartót spiccelt szegényke
Ok!
Poti ez tavaly volt ?Semmit nem változtál!
Aham. Van egy ejonos pólóm. Ugyanilyen, csak a logo más persze.
Az is qva jó. Csak nem szabad mindenfelé szaladgálni benne. Leköpködnek. Áramkommandós látogatás után egy cigánytelepen nemigazán életbiztosítás.
Papa holnap feladom csomagot a pénz benne 1 borítékba ne dobd ki azt és van 1 üzenet is a borítékon.
Majd csinálok képet a ruháról. Azt is kaptam, 2 teljes szettet. Póló, kötény, nadrág és majd jön a cipő is, csak nem volt a méretembe. A póló nagyon király, simán hordanám is. Atomjó anyagú és kényelmes!
Igen a kawának az a fejidom tiszta transformers
Az jó kis pólo fruit of the loom 1000x moshatod akkor se megy össze és nem nyúlik ki.
A kawa tetszik a legjobban, a színe és a formája 10/10-es!
Hány éves? Én is ilyen volt kicsiként, nem Tominak hívják?