Olyan szar basszus!
Az összes tetves tv-s szar elérhető lenne itt, de azok a csomagok, amiket még hajlandó lennék kifizetni, nem adnak normális csatornákat.
Nekem kellenének olyan csatornák ahol építenek, rombolnak, motoroznak, autóznak. disc, natge, spektrum, viasat
Végülis úgy van a kajálásom, hogy 80ft-ért annyit iszok amennyit csak akarok és bármit, és emellé kapok egy bármilyen B smartot ami krumpli és vagy husi (csirkecsík,csirkecomb) vagy szendvics. Azért az nem rossz. Amúgy meg mindenből 25% kedvezmény.
Aham. Van egy ejonos pólóm. Ugyanilyen, csak a logo más persze.
Az is qva jó. Csak nem szabad mindenfelé szaladgálni benne. Leköpködnek. Áramkommandós látogatás után egy cigánytelepen nemigazán életbiztosítás.
Majd csinálok képet a ruháról. Azt is kaptam, 2 teljes szettet. Póló, kötény, nadrág és majd jön a cipő is, csak nem volt a méretembe. A póló nagyon király, simán hordanám is. Atomjó anyagú és kényelmes!
Az összes tetves tv-s szar elérhető lenne itt, de azok a csomagok, amiket még hajlandó lennék kifizetni, nem adnak normális csatornákat.
Nekem kellenének olyan csatornák ahol építenek, rombolnak, motoroznak, autóznak. disc, natge, spektrum, viasat
Az is qva jó. Csak nem szabad mindenfelé szaladgálni benne. Leköpködnek.