Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel mit akartál mondani? Több, mint 800 ezer, egy ilyen öregért, még ha szép is... eriggyet lehet venni ezért.
Az van ugyanis hogy az indexrelé, vagy valamelyik izzó nem kap rendes testet (negatívot) és ezért a fordulatszámmérőn keresztül "szerez" magának. (ez nem műszerhiba hanem valami kókányolás a villamos rendszerben)
Akkor szokott ilyen lenni ha a gyári indexrelé helyett egy másikat tesznek fel és annak meg nem azonos a csatlakozója és elkezdődik a kötözgetés.
Ok köszi szépen.
Tehát akkor ha minimálisan változik akkor az óra lesz a sz*r ugye?
Akármilyen szép azt a 800e nem adnám érte
Az óra hátulján ahol bemennek a kábelek. Ott meg kell keresni a gyújtás + t és a testet. Ráteszel egy feszültségmérőt a + ra és a testre, bekapcsolod az indexet és nézed mennyit változik a feszültség. Ha minimálisan akkor nincs baj. Ha nagyon, akkor baj van.
ok, értem
Az.
én is, nálam ezért csinálta szakember
Vagy jó és olcsó csak megfelelőképpen kell kommunikálni az eladóval. (mint azt én is tettem)
És ezt le tudom valahogy ellenőrizni?
Lehet test hiba is. ~Az akku negatívja nem jut mindenhova....
és hogy kell kimérni?
el tudnád mondani?
sajna elég hülye vagyok az elektromos részekhez
Feri mivel holnap nem vagyok így most mondom BOLDOG SZÜLINAPOT. . . .
A többiek csak holnap
1, vagy kiméreted a fordulatszám bemenő madzagjait
2, vagy kipróbálod egy másik fordulatszámmérővel

Én is így vettem az FZ-met, nekem a bemenő delej rendben volt, szóval bontott műszer lett a megoldás.
Sziasztok!
Van egy problémám, ha valaki tud légyszi esgítsen.

A fordulatszámmérőm nem a valósat mutatj. Kb. 2000 és 7000 között mozog amikor megyek vele. Még akkor is csak eddig megy föl ha már szinte szabályzásig forgatom.

Valamint folyamatosan mozog, vagyis pl alapjáraton sem mutat egy adott értéket, hanem ugrál.
Ha pedig bekapcsolom az indexet, akkor alaphelyzetből véghelyzetig kezd el ugrálni, úgy ahogy az index villog.

Sajna már amikor vettem ilyen volt, ezért fogalmam sincs hol keressem a hibát.

Minden ötletet szívesen olvasok.
A nő olyan, mint a Shareware Program:
- Vagy korlátozott a használati ideje, - vagy a legjobb funkciói le vannak tiltva, - vagy állandóan macerál, hogy regisztráltasd.
könyvtári informatika
Enyém is 150 volt, 6 félév. Úgy láccik, ez ennyi. Mire is jársz pontosan?
A 15-ös alu nem biztos, hogy felmegy a tiedre, mert ezen a dízelen nagyobb a fék (ez csúcsverda volt anno az Opelnél)
Amit linkeltem, ott nem néztél szét? Csomó volt ott pedig, igaz, árában, nem fillérért, de hát ha jó, akkor ára van, ha olcsó, akkor meg xar.
Sajna, ezt sokan NEM HAJLANDÓK megérteni