Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel mindenki így van.
Ha pl. valaki alapból 8-kor kel, akkor szabadnapon 9 körül felébred legkésőbb. Ha valaki fél 4-kor kel, akkor 7 fele ébren van.
Úgy irigyelem azokat,akik ilyen sokáig tudnak aludni. Sajna én ha szabadnapos vagyok,akkor is nyílik a csipám jó esetben fél hétkor,de van sajna elég gyakran,hogy már fél hatkor főzöm a kávét.
Hamár csak a lerobbantak vannak itt. Emre, Te hogy vagy?
Kezed? Gyereket tudod már kézbefogni?
Kell végül késnek aláfeküdnöd? (Hogy vagy?)
Akkor adott beutalót egy következő közös bringázásra, mi?
Igen. Orvosi,de a doki jó barátom,együtt szoktunk bringázni. Egyébiránt Ő a háziorvosom is,és az egész családot Ő szedi ráncba,ha beüt a ménkű!
Ne is mond.
Úgy meg tudnám szokni a 9 óra utáni ébredést
Műszaki?
Ez az orvosi alkalmassági lenne?
Csak annyit kérdezett, a doki, hogy mozog maga eleget? Többet kellene!
Sziasztok! Bent voltam a dokinál,mert lejárt a műszakim. Elvileg reggel nem is dolgozhattam volna így,de már megvan a friss.
Sziasztok!
megvan végre a gyűrű a robogó dugattyújára. Ha Debrecenben gyűrűt, vagy motorblokkalkatrészt (autó/motor) akartok venni akkor a mikepércsi úton majdnem a gázvezeték utcánál, a túloldalon van a bolt.
nem semmi
Hasonlóak, tapasztalatból mondom
De ettől imádnivalóak
ne ijesztegess... ilyenek a gyerekek?
Itt vatniagyok a kereszt fiaimnál reggel negyed 7óta fent vannak. Nem való ez nekem a baby sintérkedés. Nem lehet őket lefektetni 1 ik mesézik a másik jödödözös játékkal játszik. Fu de szar laptopról írogatni. Du vok tesókák.
jó reggelt
Jóreggelt :) Tyüh mostanában nem nagyon voltam erre,asszonykám még ott van nálam aztán nem tudok nagyon gépnél lenni
Nah ábrus belenéztél mit vittem? Poti alakul a gép?
aszt miko megyek hozzád enni? hullhatna több darab krumpli abba a dobozba, meg készülhet hangyányival odafigyelősebb szendvics :)
bazmeg, ma jog vizsga nem mondhatom, hogy semmit nem tudok, mert az anyag 0.01%-át biztosan tudom faszom. puska a telfonon, még nyomtatni is megpróbálok
Anyám azt mondta: az embereket hibáikkal együtt kell szeretni.
Hogy ez mennyire igaz, akkor tudjuk meg, ha elvesztünk valakit.
Jó reggelt .
Igen-igen, gondolom, hogy így nem megy könnyen. Én is töröm rajta a fejem, hogy hogyan lehetne jól megoldani.

No jóccak fiúk, reggel Én nyitom a KFC-t. szevasztok
Ez mikori kép...1000 éves.