Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvass vissza holnap már járnia kell járókerettel. Ő sportos erős ember nem olyan mint te pufók, neked kellett a 3 hónap hogy lefogyjál és el bírd a súlyod.
Bocs de ez most jólesett
Szokták azt is csinálni hogy ilyen esetben megfogják a csavart és kiegyengetik.
Ezután szoktak kísérletezni a tőcsavar valamilyen formában való beragasztásával a hengerfej kitört furatába. (szerencsére itt eddig nem jutottak)
Mondjuk ideje lesz rá.
3 hónap mire járni engedik.
én is jobbulást kívánok neki!és mielőbbi felépülést!
Sanyikám a nehéz napokra küldöm sok szeretettel.
link
Most is neki tudod mert vissza fogja olvasni.
akkó nemsoká neki tudjuk majd megírni, hogy:
Jobbulást !
Szerintem Pupuék nem lakossági fogyasztók. (miért van nekem ez a sejtésem? )
Ott viszont nagyon sok szolgáltató pl. kockázatkezelési szinteket használ. Van olyan fogyasztó akinek a fiz. határidő 8 nap, a kikapcs a 10. napon.
ejj remélem ilyen lesz a fiam! ,
na de az még odébb lesz!
Jó LÁBadozást neki!
az nem szabályos eljárás
a féltégla, meg a kalapács az mehet neki, no de fúrni. Ki hallott már ilyent
De hogy lehet valaki ekkora barom?
Felfúrtam 8,felesre a lemezben a jukakat és így már rá is ment.
Blokk a főnöktől meg kérek kölcsön a csőre amíg nem adja oda a pízem
Ízirájder mindenkinek!
Szevasztok!
Mind a 2
Sanyi mindenkinek köszöni a hatalmas JEEEEEEEE-t, most jött ki a műtőből. (most hívott)
Összecsavarozták és ha minden oké akkor pénteken mehet haza. Holnap kap egy laptopot és ha minden igaz akkor van a kórházban wifi (bár én kétlem, ismerve a Magyar egészségügyet)
Összecsavarozták a csontot és holnap már mennie KELL járókerettel tehát van remény hogy nem kell eladni az FZR-t
Nem sokat beszéltünk mert nagyon fáradt és gyenge de ennyit azért meg tudott osztani velünk. Jó pihit Sanyi!
Komoly meg van 1 -2 durva video
Az biza nekem is mind szétfele állott..
Fékcső, vagy blokk?
Viszont azbesztzsinórból csináltam bele tömítéseket és ezzel megspóroltam magamnak kb 4e Ft-ot. (nem kellett bele rendelni)
Bizony bizony meg az ajánlottak is amik voltak. a mind 1 nem izgat csak ha nekem jött volna alkatrész akkor tuti bele vertem volna a motorjába 1 ütvefúróval.
Akkor van gáz,ha 15-i a pecsét rajtuk,akkor nehéz elhitetni a küldővel hogy 10-én hozta ki postás.
Sziasztok !Sanyinak meg jobbulást kívánok! JEEEEEEEEEEEEEE