Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ciprusról volt szó egy kicsit, de már régen, és nem bántam meg, hogy maradtam mi újság erre?
Helló nyomi! Én azt hittem hogy már elhúztál Ausztráliába ezért nem is kerestelek!
Szevassssszzzzzzszszszsz
A kfcman még mindig melózik?
szevasztok FZR-es banditák Eltűntem már egy ideje, gondolom nem hiányoztam Úgy áll a dolog, hogy egy időre szögre akasztottam a bőrgúnyát, eladtam amit elvittek stb, stb.
Viszont még megmaradt egy nagyon fájén Diadora Xtreme 43-as csimmám. Gondoltam előbb nektek hirdetem meg, húzzatok ti hasznot belőle, ha tudtok. Mitegy 20000 HUF ellenértéket gondoltam kérni érte, talán ha 50x használtam motoron, sétafikálás nem sok volt
A szögről az 50-es egyrészes bőrruha is eladó, ha valaki lát benne fantáziát.
Addig is tovább a szerelés útján
igen valószínű hogy most újították fel és ezért árulják ennyiért.
Sanyitól nem merik mert szétkaparná a fejüket az FZR-rel.
jo hir.a laptopra meg vigyazzon,mert nagyapamnak meg a pizsamajat is elloptak:(
De honnan tudjuk hogy nagyon erős ha be sem indul? (bár logikus ha most újították fel teljesen a blokkot kb 250-300e-ért)
Ubakker. Leadjuk a MÉH-be. Legalább százszoros haszon.
nem en vo'tam:) nalam emg egyenes volt,es a menetek is faszak voltak rajta...
valakinek egy jó motor olcsón? link
nalam idoben kihozzak a szamlat,kb lejarat utan 15 nappal,1 honappal be is fizetem.mindig osszevarom a 4-5 csekket,es egyszerre fizetek.minek alljak sorba annyiszor?meg minek terheljem a postat?egyszerre oszt' kesz. igaz ezert a luxusert fizetek alkalmankent kb 15 Ft kesedelmi dijat.pff a parkolo jegy tobbe kerul
Ez egy teljesen korrekt figyelmeztetés bár a két fő kicsit túlzás. (max egy és az is két fegyveres őr csőre töltött, két külöMböző létfontosságú szervre célra tartott fegyvere által kísérve és max. két perc után automatikusan tüzet nyitva)
Egészségedre, de sajnos ez nem így megy. ÉN már 4 hét tán mentem volna, úgy éreztem már minden ok. Aszondták ráállok, elmozdul, és jöhet az új műtét. Kérdezd Ábrust. Neki ha jól emlékszem újra törték a lábát, hogy jó legyen.
Jaja láttam a híradóba és eddig nem vette le a posta ma készült a felvétel a híradónak.
IGEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNN végre hosszú idők múlva sikerül észrevétlenül megszereznem . . . .
ez a vicc!
link
december vegen fenykepeztem,emlekeztek meg?
ujjperc akart lenni
...így hetvenegyezredikre
Ki a kicsit nem becsüli.....
Nekem is a törésem mikor operálták még aznap kidobtak és másnap már mentem a motorostalálkozóra úgy hogy én vezettem a motort.
Nekem csak az 1ik újpercem volt csúnyán eltörve a bal kezemen.
veszélyes sport ez a bicikli. tegnap tudtam meg hogy a szomszéd faszi is a múltkor a patakparton ment biciklivel (fagyos szar út) elesett, beleesett a mederbe eltörte a lábát. irány ajka kórház, megműtötték, hazaengedték. rá 2napra itthon rosszul lett vissza ajka kiderült hogy az eséstől leszakadtak a belei. majdnem elpatkolt.ismét műtét.most úgy néz ki jobban van.
A cici pici de azért benne lennék.