Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek! Zsolti vagy valaki tud valamit erröl ? Szegediek elönyben http://kepesmotor.hu/yamaha-tu...
Ha úgy méred, hogy benne voltak, nem ad pontos értéket, mert a többi alkatrész ami utána van kötve befolyásolja. Nem tudom milyen értékűnek kell lennie. Esetleg megpróbálhatnád a két óra elektronikáját felcserélni és úgy kipróbálni őket....
150-170 max és elég . . .
. . Nem akarok annyival menni ezért van fent a kényelmi kormány
Meg ha nagyon megemeled a seggét akkor 200 körül jön az a finom de egyre erősödő alacsonyfrekvenciájú kormányszitálás amitől eleinte belefagy a szar is a pilótába. (de nálam 230 felett abbahagyta)
Motorino van fejlemény marás ügyben?
na a vége lemaradt Lesz rugózásom.
Visszarakom a gyári kutyacsontot szerintem mert akkor 1 picit laposabb lesz de legalább rugózásom
Meglesz a faszántos első hátsó gumim akkor kinyomom a szemit neki úgy fogom hajtani. Ikim majd kapaszkodik utánam és lesz 1 tábla hátra felrakva " intettem neki jöjjön tempót Ikim gyere már "
biztos jó lehetett
Meg majd izgalmas lesz tempót menni vele.
Ma azon gondolkoztam hogy megjáratom kicsit az új motorkámat, de aztán mégsem tettem mert esegetett az eső.
Helyette hallgattam kicsit a hangját.
Most nézem ezzel a kisebb kerékkel és az emelt seggel nagyon rövidnek tűnik a tengelytávom
. majd jövő télen akkor az egészet feketére fújatom majd úgyse látszik a blokkból semmi
Nem szívesen basztatlak, mer nagy meló amit csinálsz, szóval respect De a blokkot lefújhattad volna matt feketére mielőtt beteszed a helyére.
Sanyi nem soká megyek mingyá kész leszek haladok már.
Jajj ma 13 a van nem szabad semmit csinálnom mert baleset ér de már késő a vállam szétcsesztem mikor a blokkot emeltem be a vázba.
nem, benne voltak
Úgy mérted, hogy kivetted az ellenállásokat?
Sanyi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jaja, én sem látok rajta semmi különöset

Amit kimértem ahoz mit szólsz?
Szerintem a táp-jel része jó....
Sanyi otthon van

lehet, hogy estére meglátogat bennünket (virtuálisan)

tessék majd nagy szeretettel fogadni
Akitől vettem azt mondta működött, de most már kételkedem. Szerintem jól át lettem b*szva.

Igen úgy néztem a pozitív ágban van, de a túláramról nem tudok nyilatkozni mert nem az én motoromon volt.
Igen kimértem úgy ahogy leírtam.
1. alaphelyzetben he nincs rajta gyujtás: +12v
2. ha adok rá gyujtást: +1v
3. ha indítózok: +4.0v - +6.5v

Tehát mindig "+" feszültséget mutatott a műszer.
Akkor ez nem jó?

Itt egy kép a nyákról:
Mivel a kék 5-el kezdődik,a 3kohm nem jó!Ha a +ágban van,akkor szerintem egy 56ohmos szűrő ellenállás lenne,de ott valami túláram is van,ha nem bírta!