Te ábrus. hogy állunk jelenleg? jövőhónap 10.-éig megkapom a fizut és erősen gondolkozom (a mostani időelőrelátás miatt is), hogy lehet elhoznám valahogy a jövő hónap közepe felé. Mit te gondolsz?
köszi a hozzászólásokat, sokat segített a döntésben! Én is minimum egy 400-asban gondolkodnék, de inkább 600. Debrecenben van olyasvalaki ismerősötök, aki esetleg el is jönne velem motort nézni? Vagy mondjuk mehetnék egy kört valahol a motorjával? :)
Ha nem akarsz tartósan két személyt szállítani és nem akarsz állat módon gyorsulgatni akkor felesleges 600-750-nél nagyobb gépet venni.
Ezekkel már lehet gyorsan is menni ha kell, bőven van ezekben is erő.
Az ezrest a súlya miatt kissé nehézkesebb is kezelni és felesleges is.
Ha a sportmotor/sporttúra irányt szeretnéd akkor az FZR a legolcsóbb alternatíva, CBR-t és társait csak jóval drágábban és közel sem biztos hogy jobb állapotban kapnád meg.
A 300e körüli keret egyébként nem sok minden másra elég.
Ha sportos sornégyest akarsz akkor nagyon meg kell nézni hogy mit veszel meg. Ha ez nem kitétel akkor én inkább egy nakedbike felé indulnák el (xj600 és társai)
Mire akarom használni? Mondjuk néha munkába menni, vagy túrázni, de például a Debrecen-Kazincbarcika távolságra is bevállalnám. Igen, ami meghatározó az a pénz. Kb. 300 000 Ft-ot költenék a vásárlásra.
Ez sztereotípia. (bár van némi alapja hogy a BMW-sek bunkók )
Komolyra fordítva:ha ilyen öregebb gépet veszel annál mindig akad egy kis szerelgetni való és ezeket sem olcsó fenntartani. Aki műszakilag nulla az semmiképpen ne vegyen ilyet mert sosem lesz igazán megbízható a gépe, viszont a gatyáját is otthagyja a szervizben.
Ha tudsz ésszel közlekedni és nem vagy hajlamos a hülyeségre (van agyad és tudod is használni) akkor (a termetednél fogva is) lehet nagyobbat pl ezrest is venni.
Először is azt kellene eldönteni hogy mire akarod a gépet használni.
Szerinted mennyi idő kell, hogy a szervezeted hozzászokjon a gyógyszerhez? 2 hónap?
szerinted meddig fok még fájni? 2 hét?
Szerinted erősödni fog a fájdalom, nem múlni?
Szeretek szerelgetni. Az előző kocsim is BMW volt, azt is bütygülgettem, csinosítgattam. Egyébként annyiban igazad van, hogy Magyarországon a BMW tulajok 85-90%-a f..z!
Van ott egy fórumozó akinek állítólag van FZR 600-asa de én kétlem hogy előrébb lennél vele.
Ezekkel már lehet gyorsan is menni ha kell, bőven van ezekben is erő.
Az ezrest a súlya miatt kissé nehézkesebb is kezelni és felesleges is.
Ha a sportmotor/sporttúra irányt szeretnéd akkor az FZR a legolcsóbb alternatíva, CBR-t és társait csak jóval drágábban és közel sem biztos hogy jobb állapotban kapnád meg.
A 300e körüli keret egyébként nem sok minden másra elég.
Ha sportos sornégyest akarsz akkor nagyon meg kell nézni hogy mit veszel meg. Ha ez nem kitétel akkor én inkább egy nakedbike felé indulnák el (xj600 és társai)
Ábrus kérdezi mekkora a járókeret !
Komolyra fordítva:ha ilyen öregebb gépet veszel annál mindig akad egy kis szerelgetni való és ezeket sem olcsó fenntartani. Aki műszakilag nulla az semmiképpen ne vegyen ilyet mert sosem lesz igazán megbízható a gépe, viszont a gatyáját is otthagyja a szervizben.
Ha tudsz ésszel közlekedni és nem vagy hajlamos a hülyeségre (van agyad és tudod is használni) akkor (a termetednél fogva is) lehet nagyobbat pl ezrest is venni.
Először is azt kellene eldönteni hogy mire akarod a gépet használni.
Szerinted mennyi idő kell, hogy a szervezeted hozzászokjon a gyógyszerhez? 2 hónap?
szerinted meddig fok még fájni? 2 hét?
Szerinted erősödni fog a fájdalom, nem múlni?
Vegyed befele!