Rendben szétszedem és átnézem nagyítóval a forrasztásokat.
Akkor amit csövi írt úgy tudom kimérni a jelet?
A multimeter piros csatlakozóját az akkumulátor "+"-ra teszem, a feketét pedig a fordulatmérő hátára a szürke vezetékre és indítózok?
Aztán ha jó, akkor hol mutat a multiméter "-" feszültséget hol nem, ugye?
Egyébként csak indítózás közben lehet mérni, ha jár a motor akkor nem?
Jó a bekötés,balról barna,fekete,szürke.Eszembe jutott hogy van egy tartalék műszerfalam Snoopytól,megnéztem.Ez a három vezeték egy-egy réz tüskén ül,ami a fordulatmérő paneljára van forrasztva.Az könnyen lehet hogy valamelyik tüskét elengedte a forrasztás,de ez csak akkor látszik, ha kicsavarod a három vezetéket,és kimontod a fordulatmérőt.Egyébként járműveknél ez előbb utóbb előfordul,a rázkódástól előbb-utóbb elszabadulnak az elektromos áramkörök csatlakozó forrasztásai.Két hete javítottam egy kis dízel,Uno izzító modulját,ott az áramfigyelő ellenállás egyik forrasztása engedett el.Nyáron észre se vette,csak most a hidegben már nem indult.
A fekete a test (-12V)
Barna a gyújtás pozitív (+12V)
Szürke a jel, a gyújtásmodulból jön, vagy a trafótól. Elvileg szaggatott negatív jelet lehet mérni rajta, ha indítózol.
Szerintem a bekötés az rendben van, mert elvileg nem volt hozzányúlva.
Esetleg azt nem tudod leírni, hogy hogyan kell kimérni multiméterrel a jelet ami jön a fordulatmérőhöz? Legalább azt tudnám hogy az óra a rossz, vagy már a jel nem jó.
Fölraktam egy képet az én műszrfalam hátáról, ha megmondanád, hogy melyik vezetéken mit és hogyan kell mérni és hová kell állítani a multimétert, akkor szerintem gond nélkül meg tudnám mérni.
Az én műszerfalam is cseréltem,az eredeti jó volt de törött,nem tetszett.Feldúrtam az alkatrészeim de nem találom a fordulatmérőt,annak a hátára írtam a bekötést,úgy látszik korábban odaadtam valakinek.Egyébként én is összeforrasztottam a műszerfalcsatlakozót,mert keményen kontakthibás volt!
Amugy ha rámérek a kéken 3k ohmot a másikon pedig 0.6k ohmot mérek.
Egyébként a forrasztásoknak nincs baja. Mindegyik stabil.
De így ahogy leírtam, így kell mérni?
Akkor amit csövi írt úgy tudom kimérni a jelet?
A multimeter piros csatlakozóját az akkumulátor "+"-ra teszem, a feketét pedig a fordulatmérő hátára a szürke vezetékre és indítózok?
Aztán ha jó, akkor hol mutat a multiméter "-" feszültséget hol nem, ugye?
Egyébként csak indítózás közben lehet mérni, ha jár a motor akkor nem?
Barna a gyújtás pozitív (+12V)
Szürke a jel, a gyújtásmodulból jön, vagy a trafótól. Elvileg szaggatott negatív jelet lehet mérni rajta, ha indítózol.
Esetleg azt nem tudod leírni, hogy hogyan kell kimérni multiméterrel a jelet ami jön a fordulatmérőhöz? Legalább azt tudnám hogy az óra a rossz, vagy már a jel nem jó.
Fölraktam egy képet az én műszrfalam hátáról, ha megmondanád, hogy melyik vezetéken mit és hogyan kell mérni és hová kell állítani a multimétert, akkor szerintem gond nélkül meg tudnám mérni.
http://youtu.be/fP1HlZCeRiM
JEEEEEEEEEEEEEEEEEE
http://youtu.be/JHJpAyPXrGg