Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyikám hogy jobban teljen a napod
http://www.pussystate.com/cata...
Akkor az póótléékoss
Ahhoz hogy eltörjön tudni kell esni. (egyébként mlasnénak igaza lehet, Sanyánk elég törékeny természet)
Köszi! Igen,ezt mondták már többen is.(Traumás doki). Ezt nehéz eltörni,de sikerült.
Én pár napig szedtem a donalgint, napi kettő simán belefér. Egy hét sem kellett és simán el tudtam hagyni. Szerintem a nyugodt alvás megér annyit hogy pár napig szedjél valamit. De én is féltem attól hogy nem tudom utána elhagyni, de semmi gondom nem volt vele.
Szasz Sanya, jobbulást
De 1 paraszt vót az a rendőr, én biztos elküldtem volna az annyába a szondájával 1ütt, tudom, neked jó szíved van, nem vagy agresszív
Asszony azt mondta, nézess csontsűrűséget, mert szte csontritkulásod van, és arra gyógyszert kéne szedni (az a csont általában nem törik el soha, az a legerősebb)
háló mindenki
Szia! Sajna nem erről van szó. Fájdogál még mindig,nem nagyon,de folyamatosan. A gyógyszert nem merem bevenni,mert ha egyszer igazán kell,akkor nem fog használni,ha kétpofára tömöm vele a fejem. Eddig műtété óta 2db-ot ettem meg.
Szasztok.
Baxxa meg, másnap van beteg vagyok, ráadásul a kocsim is a város másik végén hagytam na mind1.
Örülök hogy sokkal jobban vagy! (nekem is voltak annak idején nehéz éjszakáim de hát akkoriban még friss volt a kapcsolatunk az asszonnyal )
"Most pont 1 hasonló hiba tünetekkel rendelkező motor van a szerelőúrnál."
Akkor most behatárolnám a hibát: akármi is lehet. Ez az akármi az ingyenes otthoni karburátortisztítástól a 200-250e Ft-os motorfelújításig bármi lehet, szerencse kérdése. (azzal meg a vevők nem szoktak jól állni)
De hát vannak itt olyanok akik vettek ilyet Pl: amire a "Yamahaszerelő" azt mondta hogy vedd csak meg nyugodtan max. 20-30e Ft-ból kész is lesz és mehetsz is vele (a további alkatrészekért) aztán elkezdtek sokasodni a nullák a számok mögött. (aztán feladta a gazdája és és nekem adta hogy csináljak vele amit akarok )
Szóval ha nem értesz hozzá és nem tudod megcsinálni (elnézést hogy kétségbe vonom a képességeidet de erre jó esély van) akkor ne foglalkozz ilyennel. A "de olcsón megveszem és majd én megcsináltatom és akkor tudom hogy ez jól meg van csinálva" gondolatokat pedig vessük el, azon a végén vehetsz egy nem túl öreg R1-et.
Lehet,hogy utibaleset lesz belőle. 90% táppénz lenne.
2 hete rosszul emeltem és azóta mintha kést forgatnának benne
Kitartás !
Megéri szétbaszni magad, ha utána nem tudsz egy jót gurulni mert fáj? nem hinném óóóvatosan pupukám
Megint motort szerelek most rakom fel a vízhűtőt aztán karbi légszűrő első lánckerék. Nagyon fáj a vállam
este 6-tól vagyok éjfélig...jeee.kurvajó...
Nem . Szeretném, de ha ez a meló bejön, kell a nagy autó.
Sziasztok!
Nocsak! Lehet,hogy lesz márkatársam autóban is?
Egész éjjel sexeltél? öreg vagy már papa hozzá pihenj inkább
Szerelem össze a vasat rakom fel a hűtőt meg ami kell lassan kész vagyok. Idegileg biztos.
Jó reggelt! Túl vagyok egy nem könnyű éjszakán. Gondolom lesz belőle még néhány.