Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mondom hogy ne dőljön be senki!
kezét?
Az emre, nem
. . Már megint mézes fahéjas tejet ittál ne csináld árt neked.
Apóskám hát vigyázz magadra,
Semmi sziasztok! Te nem vagy a Sanyi mert ő kórházban van és eltörte a kezét! (ne dőljön be senki! )
Hogy ?
Persze hogy nem tuti de miért nem nyomtál egy telefont a vizsgaállomásra? (józanul persze)
Sziasztok!
Hááát,elcsúsztam bringával,és kaptam csavarokat meg lemezt. Eltörött a combcsontom .

Hogy érzed magad?
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sanyikám minden ok jobban vagy?
Heeeellllllllooooooooooooo Saaaannnyyiiii ! ! !
Hogy vagy?
Meséld mi történt?

Örülök, hogy itt vagy.
Sziasztok!
új motornak sav, hogy ne látszódjon a motorszám. be a régi helyére. műszakin elvileg a motorszámot nem ellenőrzik. öreg, és szar autó, nem fogjátok már úgyse eladni. tőletek a méhtelepre megy majd úgyis. így többet nem lesz rajta úgyse eredetvizsga.
Még mindíg
ez a dévúú ?
így az egész hóbelevanc adott két pont közötti ellenállását mérted. Ki kell venni hozzá, és úgy mérni.
Átcseréltem!
Az FZ750-es elektronikájával ugyanúgy ugrál a FZR600-al meg szintén meg sem mozdul.
Szerintem az FZR elektronika egy rakás sz*r, tehát azzal az órával jól átvágtak.
A másik meg szerintem jó és végül valami test hiba lesz, mert most is amikor rákapcsoltam a lámpát meg az indexet, akkor majd ki ugrott a mutató a helyéről.

Azért köszi a jó tanácsokat mindenkinek!
Köszi
Tuti?
Nem volna jó ott meglepődni
És ki gondolt rád? Mér veszed magadra ha nem beszélsz így
. . .
Mééég nem, de most kell a péz ennyi. Holnap 10ig Egy 10000ft-é bárhova elviszem
Oksa
Műszakin csak egy papírt kapsz róla amivel bedöcögsz az okmányirodába és ott miután mindent kifizettél beírják amit be kell írni.
Nem jó. Ádámnak csak 250-ig van jogsija.
Há de mé ? Ezt nem loptuk!Ez a miénké! Még papír is van nekie!
Csak nem tom hogy kell csinálnie!
Majd savazzuk a lopottat