Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony itt a 190cm feletti bmw-sek akik fzr-t vezetnek csúnyán összetörik magukat.
Nem is akartalak hívni csak nézegettem és nem stimmelt valami.

A tankgumit megsasoltad nékem
Mert a BMW-sek ...........k
Mennyire vagy otthonszerelgetős típus?
Miért nem jelent jót? :) Tényleg nem tolom neki. Családi autó!
De nem veszem fel.
thx 1 el több 0 volt
9108
BMW-d van. Az nem jót jelent.
Ábrus valami gond van a telommal az utolsó 4 számod mi? mert nekem 1 el több van beírva
sztem is, ezért kérek véleményeket! :)
Akkó elég hülyén néznél ki egy 250esen
ja, igen a másik dolog, hogy 190 centi, és 102 kiló vagyok :)
Nos igen, az tény, hogy nem ismertek. Motor jogsim még nincs, de hamarosan elkezdem. Autóra és teherkocsira is már 10 éve van jogsim, személykocsit napi szinten vezetek. Egy BMW 523i-t. Soha nem okoztam balesetet, nem is szoktam tolni neki. Tehát a motorral sem vadállat módjára mennék.
Így, hogy nem ismerünk, nehéz bármit mondani...
Majd biztos mondják sokan, hogy előbb kicsit, meg hogy elég a 400-600, meg ilyenek.
Sztem nem ettől függ. Csak az észtől. Ha hülye vagy, meg tucc halni 125ön is, ha nem, lehet 1000res is.
Technika: persze könnyebb menni egy kisebbel, az 1000 túl erős, nehéz, de ezt meg lehet szokni, főleg ha erős alkatú vagy (mint pl. én )
Szia.
Mire van jogsid?(eddig)
ne lyalyongly má
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni! 28 éves vagyok, és motort szeretnék venni. A bibi az, hogy valamikor gyerekkoromban motoroztam utoljára, egy HONDA NSR 125-el. Tehát abszolút kopasz vagyok! Szóval, mit tanácsoltok, milyen motort vegyek tanulónak? Nézegetem az NSR, CBR és a Yamaha FZR tipusokat. Köszi
A T9 azzal adja ki amivel beírod.
hm, a t9 ly-nal adja ki.
Kerülendő: muszály, lesúlyt, folytogat, valyon, gyűlyt, kalyak, ricsaly, valamilye, kutyáa, hajóa, báttya
Ajánlott: muszáj, lesújt, fojtogat, vajon, gyűjt, kajak, ricsaj, valamije, kutyája, hajója, bátyja
Igen.. állandóan törik-reped valamilye, plusz százezer éves.. simán lehet.
Egyébként gondolkoztasson el a tudat hogy ezt a gépet mi "hozzáértők" is nézegettük (épp tegnap volt itt téma) de mi is csak gondolkodtunk rajta hogy megérné-e foglalkozni vele. (én, meg bakos pisti is sk javítanánk)
Egyébként 50ezerrel odébb már van itt egy sárga ezredes is.