Ne aggódj jön a hó. Lassan a jogsi is elkezdődik március áprilisnál nem fogok hamarabb motorozni. Megvárlak hogy 1 ütt tudjunk 1 kicsit tekeregni a Mecsekben.
Combcsontom. Ma dobtak haza,hát ne legyen senki ráutalva az egészségügyre. Nem nagyon zaklatják az embert,sőt még a hívó gombok sem működnek.Ez most tök komoly.
Ellenőrzés basszátokmeg de ezt is elbasszátok!
Ha azt mondja hogy már gyógyul a kezem akkor persze hogy nem Sanyi! De ha azt mondja hogy Pécsen estem el bicajjal mert csúszott az út és éppen olajért mentem és eltörött a lábam meg Vicus is pipa rám meg nem is bicajozhatok többet de abba belehalok bár mégsem mert ott az FZR és futhatok is bár nemsokat mert elesek, NA akkor Ő tényleg Sanyi! De ti naivak vagytok és még rendes adatvédelmi szabályzatotok sincsen.
Sanyi. Zsolti elhozta a blokkomat és már bent van most kötöttem be az elektronikát haladok lassan de biztosan. Csak Motorino nem jön fel mostanában és nem tudom mi van a láncfeszítővel.
Ha azt mondja hogy már gyógyul a kezem akkor persze hogy nem Sanyi! De ha azt mondja hogy Pécsen estem el bicajjal mert csúszott az út és éppen olajért mentem és eltörött a lábam meg Vicus is pipa rám meg nem is bicajozhatok többet de abba belehalok bár mégsem mert ott az FZR és futhatok is bár nemsokat mert elesek, NA akkor Ő tényleg Sanyi! De ti naivak vagytok és még rendes adatvédelmi szabályzatotok sincsen.
Aztse tudja ki mijét törte össze.
Vigyázzatok ez nem az Ábrus! csaló