Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánat nem figyeltem.
Akkor a nyereségből kérem a részem
. . .
A szerelem olyan jól definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum mely kiváltja a devana dividalisztikuszbann a de jó volna dugni érzést.
Most a hugi kocsiját papírozzuk,meeee 26-odikán műszakis
71802
Superlotyóról fotó
Bsszameg! A papíros motor nem nekem szólt! Az előző hozzászólás törölve, kérem monnnyon le....
Rendszámot dobok neked mélben, azt kellene megtudni, hogy lehet hivatalosan esetleg félhivatalosan , feketén visszarakni forgalomba, Na meg miért lett kivonva?
megkérdezem neked. 21-éig a golfot le kell műszakiztatni úgyis, be kell menjek a srácokhoz.
adott egy döglött motoros kocsi, meg egy papíros motor, igaz?
Qróba véletlen botlottam, amúgy nem vagyok nagy iwis. Majd este behúzok neked is 1et, most kő mennem dolgozni.
karbi felrakva benzinvezetékek bekötve most a tank és utána 1 kis elektronika és holnapra hagyom a kuplungot meg megnézem az aksim jó e még a szaltó után.
A fastride magazin facebook szekciója feltett 1 kérdést az online oldallal kapcsolatban hogy nem jött rá válasz tetszik e ha igen miért? ha nem miért?
Válaszom rövid de tömör volt. " az a baj ezt nem tudom bevinni a budira"
Me te ott dógozó
Én 2 méter,de nem vagyok olyan nagy darab,csak 82 kiló. 250-esem volt. Hát elég érdekes volt rajta motorozni! De csak azután tűnt fel,miután felültem Ábrus gépére. hát az Ő gépe nagyon kényelmes!
Oszt engem méénem?
bejelöltelek a nemzetbiztonsági nyilvántartóban (iwi)
Keret nem volt ekkora. Úgy előredőltem rajta,hogy elszörnyedtek mikor meglátták! Elvitték míg aludtam. Mankó van,maximumra kihúzva.
Itt a testvére a T3
Kicsit túl van árazva. Egy 100assal Sztem nem is árulja, ez csak amolyan performance
Már linkelted egyszer, hát elhoztam, papírjai vannak.

Le kell nyomoznom hogy lehet visszarakni forgalomba. Valakinek okmányirodás ismerős esetleg?

Most rendeltem hozzá gas-gas idomszettet, stb...
Ez nagyon baba azaz a szövege rég röhögtem ilyen jót