Legalább ki lesz legózva garázsból.
írj egy mailt. ha belekattintasz a nick nevembe láthatod a valódi nevem. Nem kell spam, így nem írom ide ki fullba a címet.
vezetéknév.keresztnév@citromail.hu Este válaszolok, most a munkahelyi gépem előtt ülök.
halo!
amit leirt a srac mind2 lehetseges.de lehet,h elkoptak a szelepek,az kicsit zsebbenyulos.legrosszabb esetben dugok is kopottak.elso korben szelephezag allitas.ha nem oldja meg a problemat,akkor kezdheted a felujitast. nagyon nagyon zsakbamacska...
Prof. Kétkimenetelű lehet. Vagy szopsz, vagy nem...lehet, hogy egy kis baromság van csak vele mint ami az enyémmel is volt - benzintankba a szürő belül el volt szakadva és átengedte a dzsuvát. Nehéz észrevenni, ha nem pont azt nézed, mégis kurvára meg tud szopatni pont így...szerintem egy megnézést megérne azért de persze te tudod...én imádom ezt a motort (ugyanilyenem van)
Ha már egyszer megváltoztattad, vagy nem volt benne és rosszul írtad, akkor azt adja ki ami benne van....
(vicc: Kezdő festő kiadta magából ami benne volt. Ez most barátai falát díszíti. )
Na megyek felrakom a karbit és bekötöm a gázbowdent megnézem feszül e ha ez elképzelésem szerint van elvezetve. aztán felrakom a kuplung munkahenger és feltöltöm folyadékkal.
ja, és még valami. Szoktuk kérni itt attól aki betéved, és nem csak benyög valamit hanem értelmeseket irogat mint ahogy Te, hogy töltsék ki az adatlapjukat. Szeretjük tudni kivel beszélünk.
Legalább ki lesz legózva garázsból.
írj egy mailt. ha belekattintasz a nick nevembe láthatod a valódi nevem. Nem kell spam, így nem írom ide ki fullba a címet.
vezetéknév.keresztnév@citromail.hu Este válaszolok, most a munkahelyi gépem előtt ülök.
Jó a logikai meneted!
Na megyek supermotót szerelni
amit leirt a srac mind2 lehetseges.de lehet,h elkoptak a szelepek,az kicsit zsebbenyulos.legrosszabb esetben dugok is kopottak.elso korben szelephezag allitas.ha nem oldja meg a problemat,akkor kezdheted a felujitast. nagyon nagyon zsakbamacska...
Pupu a robogódra gondolt, esetleg az rx-re
Zsolti te láttad hogy gondoltam úgy jó
(vicc: Kezdő festő kiadta magából ami benne volt. Ez most barátai falát díszíti.