Nem árt egy stabilizátor se,mert 14.4V fölé nem mehet a feszültség!A kondi után dobsz még egy 78S15-ös stabilt,azután meg egy 3-4 Amperes diódát a + ágba sorba kötve,így pont 14.4V megy az akkura.
Furcsa ez Pupu!
Én most vagyok előtte a szemorvosi vizsgálatnak. Önként megyek.
tökéletesen látom a táblát távolról és közelről is, de a melóba elő-elő fordul, hogy 5-6 óra monitor után, homályos, szellemképes.
Pedig, óránként 10 perc kötelező szünet van. Ki is szoktam használni. (Olyankor rendesen ki szoktam menni az udvarra. Többiek úgyis rágyújtanak)
szia Gyula
Ezt Te csináltad, igaz?
sima 12v trafó, grace híd, egy nagyobbacska kondi, és kész?
miből van?
Én is össze akarok dobni egyet majd. A kocsi akku töltője sok hozzá.
Na megtettem az első lépést a jogosítvány felé.
Kitöltöttem a jelentkezési lapot a gépjárművezetői egészségi alkalmassági orvosi vizsgálatra.
Hülye kérdések voltak.
Jó e a látása írom igen és utána még 8x hogy homályosan zavarosan látsz e ha jó a szemem akkor minek a többi.
Na megvan a hiba,kicsire vettem a töltő biztosítékát,nyáron elment,de a téli fagyban több áramot vett fel az akku,és elhiccent.Kapott új biztit,nyomja is.Sokszor milyen mellékes dolgon múlik a hiba.
Én most vagyok előtte a szemorvosi vizsgálatnak. Önként megyek.
tökéletesen látom a táblát távolról és közelről is, de a melóba elő-elő fordul, hogy 5-6 óra monitor után, homályos, szellemképes.
Pedig, óránként 10 perc kötelező szünet van. Ki is szoktam használni. (Olyankor rendesen ki szoktam menni az udvarra. Többiek úgyis rágyújtanak)
Ezt Te csináltad, igaz?
sima 12v trafó, grace híd, egy nagyobbacska kondi, és kész?
miből van?
Én is össze akarok dobni egyet majd. A kocsi akku töltője sok hozzá.
Kitöltöttem a jelentkezési lapot a gépjárművezetői egészségi alkalmassági orvosi vizsgálatra.
Hülye kérdések voltak.
Jó e a látása írom igen és utána még 8x hogy homályosan zavarosan látsz e ha jó a szemem akkor minek a többi.
Felmelegedés van!
Butul a természet !
Majd kb 2 év múlva mikor kiismerem a masinámat.
nem unalmas így?