Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem fel, nekem is ledes gixxer lámpa van hátul, nincs pluszba rákötve semmi
Gyulám van nekem 1 ledes hátsó lámpám rajta 3 sarus csatlakozó R6on volt azt szerinted 1-1be fel tudom szerelni?
Nem árt egy stabilizátor se,mert 14.4V fölé nem mehet a feszültség!A kondi után dobsz még egy 78S15-ös stabilt,azután meg egy 3-4 Amperes diódát a + ágba sorba kötve,így pont 14.4V megy az akkura.
mi volt a kérdés? nem emlékszem
Nekem a fegyvervizsgához volt orvosi és tökéletes a látásom. Minden betűt elolvastam a legkisebbet is és a babos könyv se fogott ki rajtam
Alzheimer kórra is tesztelnek
Jajjj a viasat6on beszarok a röhögéstől akadálypályás játék.
Furcsa ez Pupu!
Én most vagyok előtte a szemorvosi vizsgálatnak. Önként megyek.
tökéletesen látom a táblát távolról és közelről is, de a melóba elő-elő fordul, hogy 5-6 óra monitor után, homályos, szellemképes.
Pedig, óránként 10 perc kötelező szünet van. Ki is szoktam használni. (Olyankor rendesen ki szoktam menni az udvarra. Többiek úgyis rágyújtanak)
És van időpontom 2 hét múlva szerdára a dokihoz
szia Gyula
Ezt Te csináltad, igaz?
sima 12v trafó, grace híd, egy nagyobbacska kondi, és kész?
miből van?
Én is össze akarok dobni egyet majd. A kocsi akku töltője sok hozzá.
Na megtettem az első lépést a jogosítvány felé.
Kitöltöttem a jelentkezési lapot a gépjárművezetői egészségi alkalmassági orvosi vizsgálatra.
Hülye kérdések voltak.
Jó e a látása írom igen és utána még 8x hogy homályosan zavarosan látsz e ha jó a szemem akkor minek a többi.

Felmelegedés van!
Butul a természet !
Na megvan a hiba,kicsire vettem a töltő biztosítékát,nyáron elment,de a téli fagyban több áramot vett fel az akku,és elhiccent.Kapott új biztit,nyomja is.Sokszor milyen mellékes dolgon múlik a hiba.
Január 16.án a boltba meg az üvegházakban igen de a természetben?
Nem az a dolguk
Viráááágoznak a virááááágok
ott 2 kört verek rád 1 kör alatt
Majd kb 2 év múlva mikor kiismerem a masinámat.
autópálya.. pf.. szerpentin
Majd megvárlak minden autópálya parkolónál megkávézva kipipilve magam és akkor is kell vagy fél órát várnom hogy utolérj
mizu papa? majd intek a majával, hogy gyere tempót
észrevettem, és nem értem
nem unalmas így?
Ha visszaolvasod az elmúlt sok száz hszt akkor meglátod hogy már elvétve van. Javulok.