Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem adják akkor le kell torrentezni és kész. (velünk ne szórakozzon senki )
Már megvan a felvétel,de nem nagy történet. Balra szerettem volna kanyarodni az egyirányú út végén,és ugye lassítottam,és amikor már nem is fékeztem,egyszerűen kicsúszott alólam a bringa. De úgy,hogy mindét kerék 1x-re. A klipsz szíj be volt húzva,bár időm sem lett volna kivenni a labam belőle,és hát gyakorlatilag becsapódtam az aszfaltba. Ez kb 10km/h sebességnél,de egy pillanat tört része alatt. Pedig mindig megyek,még télen is,és látjátok. Itt szép lehetsz,okos nem.
Amennyit lehet tornáztasd (fekve is) mert pár hét alatt úgy le tud gyengülni a lábad izomzata hogy a járás már az miatt is nehézkes lesz.
Akkor aluggy, az többet ér, és nem elherdált idő.
ezerrel süt a nap odakint.
hazahoztam a motomagisztertől a gyűrűt a robogóra.
mostmár megvan a gyűrűnél a műszaki rajzlap vastagságnyi hézag. köszi nektek a segítséget.
a baj, hogy azért vagyok itthon, mert szerdán egy egész komoly vizsga jön. tanulni kéne. nem fog az agyam.
alszok elfele ülve. elkezdtem energia italt inni.
itthon pedig nem szoktam.
Sanya, azt még nem mesélted el, pontosan hogyan is estél el. Sőt, azt mondtad, múvi is van róla..(bár sztem azt nem fogod megkapni)
Küldtem mailt címemmel
A doki azt mondta lehet,mert a csavar,meg a lemez rögzítette a törött részt,a gyógytornász (aki 22 éves hölgy ) azt mondta fájdalomhatárig célszerű. Csak az még nagyon alacsonyan van. De napról napra jönnek meg a mozdulatok,és remélem már nemsokára önmagam tudok majd mankózni. Sajnos még nem megy az sem egyedül,és az ágyból kikelés sem. De minden nap többet ad.

szerintem ilyenkor pont otthon lenne.
mostanában indulna 2. körére.
most max. a szobában köröz.
mennyire engedik terhelni?
Ja télleg, Te most otthon vagy... szokatlan, ebben az időben
Na körbeszaladtam a lakást. Hű de elfáradtam. Nem gondoltam volna,hogy ilyen nagy!
Jó a Tamás a háznál!
Köszi Pupu,felhívtam az illetőt,délután megveszem tőle a gumikat.
Ma megint gyönyörű idő van! Hű de gáz,hogy nem tudok jönni-menni! Pedig mennék 1 kört a frézivel. És még a tank is tele!
megvan nekem is köszi..
bármit, de
Ok! Most már vágom. Köszi.
nekem is kellene. Ha elküldöm az indexemet beírod?
Miért nem telefonálsz? Adjam meg a Szilveszter számát?
Nem értek hozzá,de ez valamiféle mérőműszer ugye?
igen, tervben van de nem tudom bele fér-e a a napomba..
féléviket gyártok
Ja aki nem tudná fagyálló és aksisav sűrűség mérő műszer.