Már megvan a felvétel,de nem nagy történet. Balra szerettem volna kanyarodni az egyirányú út végén,és ugye lassítottam,és amikor már nem is fékeztem,egyszerűen kicsúszott alólam a bringa. De úgy,hogy mindét kerék 1x-re. A klipsz szíj be volt húzva,bár időm sem lett volna kivenni a labam belőle,és hát gyakorlatilag becsapódtam az aszfaltba. Ez kb 10km/h sebességnél,de egy pillanat tört része alatt. Pedig mindig megyek,még télen is,és látjátok. Itt szép lehetsz,okos nem.
ezerrel süt a nap odakint.
hazahoztam a motomagisztertől a gyűrűt a robogóra.
mostmár megvan a gyűrűnél a műszaki rajzlap vastagságnyi hézag. köszi nektek a segítséget.
a baj, hogy azért vagyok itthon, mert szerdán egy egész komoly vizsga jön. tanulni kéne. nem fog az agyam.
alszok elfele ülve. elkezdtem energia italt inni.
itthon pedig nem szoktam.
A doki azt mondta lehet,mert a csavar,meg a lemez rögzítette a törött részt,a gyógytornász (aki 22 éves hölgy ) azt mondta fájdalomhatárig célszerű. Csak az még nagyon alacsonyan van. De napról napra jönnek meg a mozdulatok,és remélem már nemsokára önmagam tudok majd mankózni. Sajnos még nem megy az sem egyedül,és az ágyból kikelés sem. De minden nap többet ad.
hazahoztam a motomagisztertől a gyűrűt a robogóra.
mostmár megvan a gyűrűnél a műszaki rajzlap vastagságnyi hézag. köszi nektek a segítséget.
a baj, hogy azért vagyok itthon, mert szerdán egy egész komoly vizsga jön. tanulni kéne. nem fog az agyam.
alszok elfele ülve. elkezdtem energia italt inni.
itthon pedig nem szoktam.
szerintem ilyenkor pont otthon lenne.
mostanában indulna 2. körére.
most max. a szobában köröz.
féléviket gyártok