Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még egy év van,ha minden igaz . Csak nagyon fárasztó így meló mellett.Sokszor bent vagyok este 8-9-ig reggel 7-től aztán haza éjfélig,hajnal egyig tanulok,majd reggel 7-re vissza melóba.És ez már 2 hónapja így van.Picit kezdek fáradni.
thnx
A biker-world ből 500ft/db
Ja hát kérem a tények makacs dolgok.

Honnét rendelted a kipu tömiitést?
Ábrus figyeld a héten a 2x csengetős embert 1000köszönet és hála.
. . . . . . . . . . . . . . .
Elhiszem. Nap mint nap látom a Vicuson is,nagyon tele van már a bugyra. Még az államvizsga van Neki is,most a szakdolgozatot csinálja,meg engem támogat.
Több mint szeretném! Már nagyon unom
Szia! Mi van még vissza a suliból?
De az osztrákok lemondták a heti forgatást és holnaptól nappal megint 1edül leszek várom a kipufogó tömitést a héten annak is meg kell jönni
Akkor HAJRÁ PUPU!
Szeva Sanyi!
Elég ritkán vagyok itt mostanában(sok a tanulnivaló ).Olvastam mi történt Veled és már láttam is . Jobbulást kívánok, gyógyulj meg minél előbb!
Két napot kapsz, utáni látni akarom a videót miután beindítottad a vasat.
ne húzzá föl, hétfő van baszki
A héten kész leszek vele és hajrá.
Csak ZŐŐŐŐŐD szegénykém.
Az enyémre még nem kell. De egyébként igazad van. Nekem azért nem ennyi az annyi,mert a barátom+ én csinálnánk mindent,és munkadíj az nincs. De azért nem lenne olcsó. Ha viszont beválik az autó,és egyszer szükség lesz rá,akkor meg fogom csináltatni.
20 ért megveszed a négyet,igen, fel is rakják 40-ér a négyet,és ugyan ennyiért le is festik.100-nál jársz
Tegnap óta változatlan azaz ma beraktam aksit mindene mukodik.
Kivéve nem forgatja az önindító a blokkot csak a relé kerreg.
Na vagyok ennyit írni ááááááá sok nem is olvasom el mind.
Tényleg, mikor töltöd fel a gépet, és indítod végre?
Ha gondolod adok kölcsön egy vödör vizet.
Mi a pálya? Hogy áll a Béla?