21/5-nek írja,tehát kettős fék/helyzetjelző,a képen látszik hogy van egy középső nagyobb Led,az lehet a helyzetjelző,a többi meg a fék.De egyszerű,mert ennek a kombi lámpának van egyedül két ovális csatlakozó folt a seggén!És a két oldalsó vezető csap szinteltolásos,egyik feljebb,másik lejjebb van,így nem lehet mást berakni a helyére!
Gyulám elgondolkodtam azon hogy a ledes hátsó izzók amit néztünk az csak világítás vagy féklámpa világítás 1ben mert ugye nekünk hátul nem mind1 mint 1 autónál.
És ha 1 betegség most én nem mondhatok 1 viccet poént azért mert valakinek valami baja van. Különben is senki nem tudta hogy nálatok ez van . Nálunk van 1 mozgás és 1 szellemi sérült és én nem háborodok fel ha Ádám nyomizik, vagy valaki lebolondozza a másikat.
Akkor nem lehet semmivel se viccelni mert mindenkinek van hozzá kötődése?
Ugyan már
"Élj úgy, hogy ha lepereg előtted az életed filmje, érdemes legyen végignézned!"
Ezzel nem igazán jó viccelni, papám és a mamám is elég rendesen benne volt/van. tehát elég kurva nagy az esélyem, hogy nem fogok rátok emlékezni 50 év múlva
Ilyenünk van, csak nem a cordoba, hanem az ibiza. Jó kis autó, nagy gond még nem volt vele. 97'-es és 1 helyen "kellett" csak cserélni a rozsda miatt a kasztni részét - szokásos hátsó sárvédő.
Ugyan már
"Élj úgy, hogy ha lepereg előtted az életed filmje, érdemes legyen végignézned!"
Jó reggelt!