Elvileg csütörtökön jön jan-febr dupla. -milyen hülye szó ez a csütörtök.. mikor gondolkoztak, mi legyen a 4. nap neve, a brainstormingon repkedtek a nevek: csütöralma, nemnem legyen csütöruborka! hülyeség, legjobb a csütörtök! ?
én az ilyen hirdetéseket bírom A váltókart fedő harang 150e km-ig nem szokott elszakadni, de 200e felett sem ilyen rongyos mint ezen. És van pofája 167 ezret kiírni.
háá. nem érkezek szakirodalmat olvasni.
vettem szombaton egy SBK magazint.
Szerinted? Eddig megnézegettem a képeket, és megnéztem a buxát a poszteren ami középen van.
Na majd talán a hét vége felé.
Mekkora bunkó egy hirdető! (a másik amitől agybajt kapok az hogy: azért adom el mert......., meg ebben ugyan nem távirányítós a központi zár de jobb is mert így ne tudják elfogni a jelet és nem tudják kinyitni...stb, meg: de tényleg higgye el hogy ez nagyon jó vétel! )
Ki a fas.t érdekel hogy miért adja el (úgysem hiszem el) elmegyek megnézem és ha megfelel akkor megveszem, rizsázhat amit akar.
Mentem délutánra.
vettem szombaton egy SBK magazint.
Szerinted? Eddig megnézegettem a képeket, és megnéztem a buxát a poszteren ami középen van.
Na majd talán a hét vége felé.
Ki a fas.t érdekel hogy miért adja el (úgysem hiszem el) elmegyek megnézem és ha megfelel akkor megveszem, rizsázhat amit akar.
de a szándék a fontos
Még a színe is stimmel naggyából.