Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még ezzel szemeztem az Omi előtt. Voltam megnézni is,itt áll a Pláza mellett. -5 fokban szépen indult.
Lóf@sz a seggébe annak aki írta. A munkatársam éjjel nappal jár vele,semmi baja. Vidéki,és csak kocsival tud bejárni. Akkor szted szar lehet? Megvan Neki vagy 7-8 éve biztos.
Szép kis kocsi,nekem bejövős.
A hülye fasz.. olyanokat ír hibának, amik normális üzemszerű használatban elfogynak..
96-ban volt egy alvázvédelmi korrekció,az után érdemes keresgélni,egyébként csak a hátsó ív,és az ajtók alja. Semmi más. Normál esetben. Egy sárvédő ív 2500ft,egy küszöb is ennyi hozzá. Sajnos öreg autók ezek is. De mutathatok 94-es tip-top autót,de az nem 350000. !
Ezt a kis filmet nézd meg. Tök jó sztem.Subaru boxer diesel
A hazaút 218km_ a kerekekért mentem az 470km. Ennyi.
Nekem is nagy kedvencem! nem sok harmónikusabb, szebb vonalú autó van. gyönyörű, elegáns kocsi! és már ilyen olcsó? elcserélem a fiatot :D
Ja, ez még jó Mazda volt, de ahogy mndod Ezé kell németet venni.
igazából egy ilyent szeretnék
De ezek sem fiatal gépek, és baromi drága az alkatrész hozzá.
Szal vegyé mercííídeszt, ne az öreg szétrohadt F aszmákat nézegesd uannyiér.
Merj nagy lenni én ilyen öregen biztos nem vennék eleve is olcsó autót - gondolj bele: újonnan 1:4 az áruk, 20 évesen meg ugyanannyi. A bontott cucc is uannyi hozzá.
kapja be a fogaskerék
kabbe. én meg rárepültem
kicsit unatkozok
Te most mit akarsz tulajdonképp?
A 124eshez bármit tudok szerezni, van 1 jóhaver, aki ebből él, országosan ismerik, fő specialitása az elektronika, kábelezés. Bontottból dolgozik, de többször hívták már merci szakszervízből alkatrészért
Szte ez a legjobb autó, elnyűhetetlen, az övé 3000D, és 1Mkm van benne, 1x volt fúrva.
Úgy is akartam egy givi-t vagy avg-t. Valami fasza feketét vegyél majd
Elvileg 10000-ért,meg posta.
nem gond,elvileg nekem nem kell,max tartaleknak kellett volna.mennyiert sikerult megcsipned?
Találni olyat aminek ennyi idős korára nem volt törve?
A fabia-n 2 alkalommal volt törve.
Normálisan csinálták meg, padon nem mutat eltérést, így leszarom.
Az első ütés "komolyabb" volt, mert hűtő lett cserélve. A 2. gyengébb volt jóval, de ott már kókányoltak. Nem vészes.
Feri már megvettem,ha esetleg az enyémre nem jó,azonnal szólok.
Jesszusom. . .