Lóf@sz a seggébe annak aki írta. A munkatársam éjjel nappal jár vele,semmi baja. Vidéki,és csak kocsival tud bejárni. Akkor szted szar lehet? Megvan Neki vagy 7-8 éve biztos.
Szép kis kocsi,nekem bejövős.
96-ban volt egy alvázvédelmi korrekció,az után érdemes keresgélni,egyébként csak a hátsó ív,és az ajtók alja. Semmi más. Normál esetben. Egy sárvédő ív 2500ft,egy küszöb is ennyi hozzá. Sajnos öreg autók ezek is. De mutathatok 94-es tip-top autót,de az nem 350000. !
Szal vegyé mercííídeszt, ne az öreg szétrohadt F aszmákat nézegesd uannyiér.
Merj nagy lenni én ilyen öregen biztos nem vennék eleve is olcsó autót - gondolj bele: újonnan 1:4 az áruk, 20 évesen meg ugyanannyi. A bontott cucc is uannyi hozzá.
A 124eshez bármit tudok szerezni, van 1 jóhaver, aki ebből él, országosan ismerik, fő specialitása az elektronika, kábelezés. Bontottból dolgozik, de többször hívták már merci szakszervízből alkatrészért
Szte ez a legjobb autó, elnyűhetetlen, az övé 3000D, és 1Mkm van benne, 1x volt fúrva.
Találni olyat aminek ennyi idős korára nem volt törve?
A fabia-n 2 alkalommal volt törve.
Normálisan csinálták meg, padon nem mutat eltérést, így leszarom.
Az első ütés "komolyabb" volt, mert hűtő lett cserélve. A 2. gyengébb volt jóval, de ott már kókányoltak. Nem vészes.
Szép kis kocsi,nekem bejövős.
De ezek sem fiatal gépek, és baromi drága az alkatrész hozzá.
Merj nagy lenni
Szte ez a legjobb autó, elnyűhetetlen, az övé 3000D, és 1Mkm van benne, 1x volt fúrva.
A fabia-n 2 alkalommal volt törve.
Normálisan csinálták meg, padon nem mutat eltérést, így leszarom.
Az első ütés "komolyabb" volt, mert hűtő lett cserélve. A 2. gyengébb volt jóval, de ott már kókányoltak. Nem vészes.