Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, Sanyi kivétel mert sánta, Thomas meg állítólag Kingával "tanul"
Akkor visszamegyek szerelni. (mindenkinek: )
Mi ez a tolongás?
Ki tud valamit Zsoltiról?
Basszus tiszta olaj lett az egerem. (lángost eszem)
Poti!
Persze itt az előzményt csak akkor olvasd el ha nyugodt-kipihent és kiegyensúlyozott vagy, egyébként NE.
Szomszédok ugattak is érte.
19200
Nem mentem csak szinkronizáltam és mahisztis Ádi mondta hogy az övé üresben 17e-nél szabályzott le, nem érti hogy ezt hogy lehetett 1-2-ben 18.500-ig kiforgatni.
Én akkor ígértem egy képet róla. (és mint látható ez üresben ~19.200-nál szabályoz le)
na megyek vissza a physical layer-hez.

Jó hír: Tökéletes a vas!
Rossz hír: Nem kapja vissza.
Poti a káefcébe van? Van neki egy jó hírem meg egy rossz. (biztos örülni fog neki )
Mentél is Poti gépével, vagy csak megmelengetted, hogy kiforgathasd. . . . . . . . . . 18 - ig.
Mint a képen is láthatod már üzemmeleg volt és három másodpercig volt itt amíg a képet megcsináltam. (én sem szeretem a gyilkolást)
Meglásd, szétugrik a turbina, ha ennyire sergeted
Szerintem tök rendes vagyok.
Szerencséd hogy úriember vagyok!
Már én sem veszem meg őket mert DRÁGÁK! (én sem adok értük ennyit pedig régen rendszeresen megvettem a Motorrevüt és később a Szuperbálykot is meg a vildet is néha)

Ugyammáá kicsifijjúúúú.
Oké:
Ugyan már kedves József!
Ahhoz több kell.
Piros Tamás! Ön dühös lett!
Jó rendben, csak neked:
tanulok, és egy beadandót készítek, így ma sajnos nem alkalmas.
Egyrészt.
Másrészt. Múltkor is bejelentkezett, és úgy hogy az emailemet és a telefonszámomat is tudja, annyit nem tett meg, hogy idecsörög, hogy nem megyek. És én nem kértem volna magyarázatot hozzá.
na ezért nem magyaráztam én sem.