Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félidő van leszünk még az élvonalban nem soká (remélem)
Önáló forgalomban? hát pl nézd meg a shox oldalán a fékeket van légtelenítő csavar.
shox

nagyvas
Ha élne öreganyám,jobban nyomná!
Vajon miért nem a 11.-ik hellyel dicsekedsz az NB-1-ben.
Ja, mert azzal nem lehet.
Baromi nagy szám egy NB-2-es csapat legyőzése.
Nem sírok,a pécsi focistáknak nincs párjuk! Ritka példányok közé tartoznak,akiknek nem sok közük van a labdarúgáshoz. Egy valamit azt viszont nagyon tudnak! Reklamálni . Nem szeretem Őket.
Sanyi Újpest-PMFC teremfoci 4-0 . Ne sírjál
ilyenkor nem, csak ha sajnálni kell valamiért
Maximum ETZ-hez, meg ladához ha kapsz, ilyen termék önálló forgalomban nem nagyon létezik. De nem akartam elvenni a kedved a keresgéléstől. Jobban jársz ha bontóból rendelsz egy szar féket (vagy bárhonnét), és kiveszed belőle a csavart.

De nézd mit találtam: link link
Nem Mogyoród?
Ez Budapest papa itt van éjjel nappal nyitva tartó autósbolt az Orzy kertnél csak lusta voltam elmenni felhívtam őket és van az m5-a kamionig mindenfajta.
meglepődtem volna ha tudsz venni légtelenítő csavart

Van víz van fagyálló van mindenfajta matricám nincs légtelenítő csavar és van munkakedv szerelni de csak holnap. Holnap nagy nap lesz
Szia!
A lejtő aljában egy nagy jobbos van. Durva nagyon.
Tudom, onnan hazafelé jövet álltunk meg. A hatoson a mecsekbe ahogy elfelé jövünk, vagy egy rohadt nagy lejtő. Toltuk lefelé a Fiat Albeát. Kipróbáltuk szakadékba hátszéllel mit megy. 160-nál a tükörbe megyjelent egy pont, és egy Kawa mintha állnánk ment el mellettünk.
Esetleg vett valaki tetőtartót kocsira mostanság?
A domb alján fekszik,de nagyon szép hely. Pécs onnan 20-22km!
kész a beadandó
Ott mán én is jártam. van valami rom, valami domb tetején pont a 6-os mellett.
A jövő héten erre lesz dolga,(Mecseknádasd) azt mondta benéz,ha alkalma lesz rá.
Jó lesz ez Potinak! Lehet még nagyon is! Ez bitangul fog menni.
öcsköss