Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv mindenkinek!
hú micsoda nagy élet van itt!
Baszod én arra gondoltam, hogy ha úgy van csinálva mint anyámék ahol gravitációs rendszer van de beletoldottak 2 szobát, és a mester olyan intelligens volt, hogy dirib-darab csövekből tákolta össze az egészet, és a 4 méternyi folyosón váltakozva hol vastag hol vékony,hol vastag a cső, persze hogy nem fordul rendesen a víz, és a levegő megreked.
Erre gondoltam, hogy "így lett készítve".
Nekem v.színű akkor mákom van, hogy nem levegősödik.
És a szerelő is véletlen nem tette be.
Basszus, most műtöm magam, úgy néz ki benn hagytak egy varratot, és ez gyulladt be egy hete. De ahogy nézem, elveszteni nem fogom, majd szerdán kiveszik a kórházban.
Nagy meccs volt!
27-25-re győztek a magyarok, a németek ellen! Qrva nagyot küzdöttek a fiúk!
győztünk
Még benézek.
Naná majd George Lucas.
És gondolom te vagy a gépész.
Hát nem, nem is értem mi történt
nem illik ez hozzád
Ajjaj okoskodni próbálok .
Nálunk az irodákba 2x1000l boyler 1db 21kw vízmelegítő 2db szivattyú 2db tágulási tartály és a legmagasabb ponton 2db légtelenítő szelep folyamatos 2 bar nyomáson. Ezek fent vannak a 3. emeleti gépházba.

Padlófűtés 2x21kw kazán stúdiónként 8db szivattyú 8db tágulási és 8db légtelenítő és folyamatos 2 bar nyomás.
Szal nem is értem miért maradt ki a légtelenítő szelep.
A melegvíz és a padlófűtéshez hozzá tudnék szólni de nem akarom hogy túl okosnak tűnjek.
Fahéjjal persze.
Csinálok egy mézes tejet.
Baszod ez is tisztán gravitációs rendszer, csak később amikor bekötötték a gázt akkor lett még berakva egy keringtető szivattyú is. (400L víz kering a rendszerben)
nekem tisztán gravitációs. lehet emiatt nem levegősödik be, mert kifejezetten így lett készítve?
ha be lesz építve a tetőtér, oda tuti kelleni fog légtelenítő.
Az, de van benne keringtetőszivattyú is.
gravitációs?
Benne van a nevében: elégséges
Nekem az emeleti radiátorokat kell légteleníteni ha le volt ürítve a rendszer. (pedig ez is nyitott rendszer)
Fosol a műtéttől, csávó? Sajnállak ám...
Lányom is most lesz műtve, hétfő-szerda pesten leszünk. Szem - kancsal.
Én is be vok xarva nem kicsit (inkább az enyémet műtenék )