Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen ez 96-
én 94 est néztem
a kormányod nem bíród elfordítani rendesen mert az felül vastagabb a fordított teló miatt
meg lenne 90-ért R1 kpl eleje, felni, gumi, tárcsa stb...
elhozom, oszt lesz ami lesz
Láttam elolvastam az előzményt.
ha a rugóút ugyan akkora akkor szerintem semmi gond nem lehet. mivel sportmotor a trx szerintem az fzr alsó szárral össze lehet párosítani.
De itt azt olvasom hogy 38mm az első teló
link
én már nem is tudom mit írjak!
politizálni már nem akarok a telóhoz meg nem értek!
Minden megoldható.
flex, hegesztő, szigetelőszalag.
Látatlanba nem akarok hülyeséget mondani.
Mert az a biztos.
Azért nem irigylem szegény Románt Magyarországon mikor átjön vásárolni. . . Új leiben kapja a fizut, de régi leiben gondolkozik, miközben eurót vált és azzal jön át (jobban váltják) és a tecsóba magyar Ft van kiírva
A teleszkópodhoz senki sem ért, de a politikához mindenki
miért is?
Akkor PUPU csak neked (előzmény)
Nem lesz jó.
Nézd csak. Román minimálbér
Jó, tudom ez tavalyi hír.
ott 173 eurót ír. az a mostani 282 Ft-os euróval számolva 49 e Ft.
Most nekünk mennyi is a minimálbér? 78 körül?
A kollégáim meg az istennek sem mennének vissza.(nem csak erdélyi Magyarok) Nem értem miért. (az egyik pl a töltőüzem vezetője 40 évesen)
támogatom
volt egy szakirányú felvetésem, esetleg lehetne azzal is foglalkozni, ha egyeseknek valamilyen oknál fogva nem fexik a politika
Lengyel a lófaxt. Valami globálkapitalista multi, csak épp lengyelben gyártják, mert épp ott kaptak legnagyobb adókedvezményt.
Neked, a Miának az van amit te mondtál. Én nem merem mondani mert asszony olvassa és elver mint szódás a lovát itt nincs 5mm szabály.
most is tesó. faterék mellett dolgozott a csempésnél egy román srác, A ROBI haláli arc volt. Ő már vagy 2 éve hazament, mert nem keresett itt sem többet. akkor?