Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . .
Még az is lehet hogy ő szerkesztette ezt a családfát.
Hello!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, a kérdés pedig az lenne, hogy a 3LN-es Yamaha Fzr 250-es oldalidomja jó-e az én 2KR-es motoromra. Ha nem akkor esetleg valakinek nincsen eladó bal oldalidom?
Üdv.: Karcsi
Emre már megint a nagypapát futtatja.
Hogy a rákba tudok egy 1997-es programot telepíteni W7 64-re? (bár sejtem )
W98Me-n használtam annak idején, a kompatibilitási mód nem használ.
De így még tekerhetsz csak most már sokkal jobban kell magadra vigyáznod nem klipszes pedál stb stb
Sanyikám nem szoptad be mert ha nem ez lett volna az életed akkor meló után fásultan 1 kocsmába végezted volna.
Igen érdekel,szeretem a kerékpársportot. Csak a szívem fájdul meg,ha belegondolok,valószínű hogy nem fogok tudni úgy tekerni mint eddig. Ezt sajnos a doki is alátámasztotta. Sikerült beszopatnom magam rendesen.
"Az 1989-es születésű, 22 esztendős Bobrdige"
Sanyi ez érdekelhet.
link
Azt mondja ma délután a kisebbik lányom! Apus! Mennyi idős is vagy? Áááá! Tudom már. 44. Kicsit öreg,de azért ne olyan gáz ám!
Akkor két napig égető probléma lesz a hugyozás.
Én is jártam így. Hívogattak az MZ lánc miatt pedig már rég levettem a hirdetést. (erre később kiderült hogy feladtam egyet a másik címemen is és az még aktív volt )
Jobbulást töki. azaz töketlen
Ha tényleg GSX-R 600 (és nem -F) akkor még a legöregebb is simán lenyomná az FZR 600-ast. (a 400-ast meg mint a csikket)
Sikerült! Köszönöm.
(Kriszti)
Ezt akár csövi is feldobhatta volna hogy hogy milyen keményen nyomta le az FZR 750-essel a zxr 400-at. (virtuálisan)
Akkor tessék a másik mailcímeden bejelentkezni (amin feladtad a hirdetést)