Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint az aids teszt?
meg nem erkezett meg.lehet a kinai uj ev szerepet jatzik benne,de tobb cuccot is megrendeltem,es meg 3 het utan se erkezett meg...
Jó reggelt!
Saccótam A Superstock 1000rel 1:52-t mentek, Talma is a promó rendezvényen akörül ment volna, ha befejezi a kört.
Gondolom, a nagyok lefaragnának 5-6 mp-t, de nem többet - akkor is az 1:19 messze van.
qrva havacska
Jó reggelt
Szerintem "csak" a superbike-ok mennek 1:50 körül, egy Rossi-Yamaha kombó nem hinném hogy 1:50-et menne.
Rendszámos, forgalomba engedett személygépjármű ugyanúgy mint ahogy a Ducati 1098, a GSX-R 1000, vagy az egyik legelmebetegebb motor a ZX10-R/ZX12-R is rendszámos motorkerékpár.
motogp-t honnan tudod? -amúgy topspeedre a régi ezresek 360 fölött mentek a célegyenesben.
azért egy skyline nem egészen utcai kategória
Enni meg tegnap délben, és holnap reggel fogok csak.
De ezek nem csúcskategóriák hanem utcai verziók.
Akkor én is mentem. Jó éjt. (annak aki lefekszik)
A HRingen az F1 1:19 körül megy, a MotoGP meg 1:50 körül. Azért ez elég qrvanagy különbség.
A jutyúb monnyon le akkor. Na, én is Ltolom a csíkot, vacsi (2-dik) aztán alvás.
Örülök ha neked is szakadozik mert most valamiért tetűlassan tölt le a jutúbról nekem is. (az a lényeg hogy szinte semekkora a különbség)
Na eltolom a bicajt gyerekek jó éjszakát.
Mi ebben a valami, mondjátok inkább, nekem úgy szakadozik, hogy nem tudom megnézni.
Az autó gyorsabb, az a meglepi? sztem az természetes.
ezt talán könnyebben tudjuk a hazai gépekhez viszonyítani
na beverem a szunyát.
hálisten holnap végre nem 7- 17-ig tolom, hanem 9-től 17-ig, úgyhogy sokáig alszok
Hogy csak ekkora a különbség közöttük.
Én 7:40et mentem kormányal 700le subarummal gt4be gt5 be nemtom még mennyi mert nincs ps3am