Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szívok le semmit mondom ha a motorom D vel menne nem volna gond az van bőven hihi
"en meg nem hiszem el,h a sogornod,szebb,fiatalabb,meg szabad" --- mint a feleségem, írtam én, de örülök hogy kétségbe vonod, az asszony biztos boldog lesz! (bár igazad lenne)
aszondják, holnap keljek fel csak.. tegnap dél óta nem ettem, este óta nem ittam..
basszus,vegre utolertem magam:)
naná! tegnap este is lenyomtam.ma is megyek,mert maradt meg a kocsmaban.mult heten kimaradt a szokasos "konyvolvasas a konyvtarban"(lsd:szekelyvicc), es most be kell potolni
88 asszem ez a gazolin oktanszama.kicsit csorogni fog,de megy
szandekosan otthagytam a cimet,h ti is meg tudjatok nezni.nem PS
A sörben is van r és azt is lenyomod nem?
http://auto-tuning.hu/kepek/1a...
itt probald meg.
+ van egy kalocsai srac.sokaig hirdette itt a 2kr-es cuccait.ha jol remlik Hiloczki Janosnak hivtak.talan neki meg van.
Nem tudlak semmi jóval biztatni, nem lesz egyszerű mert nem áll hozzá hegyekben a bontott alkatrész.
Böngészni kell a hirdetések között hogy hol bontanak ilyet és lecsapni.
ótosan, nehogy v.mi bekevert benzint szíjjál le.
van forgalmim,torzskonyv,es meg adasveteli is.igaz a szemigszam mar mas,mert 30evesen mar ujat kell csinaltatni.diszkriminacio.en meg mindig ugy nezek ki,mint 20 evesen
Olyat szeretnél. Értem.
95? Na most komolyan mert megyek ki az őrrel ha D lenne jó volna itt 1 D tartálykocsi meg 1 csomó agregátor tele D vel
azt,amirol nem hiszed,h letezik
kulonben is,tudod mit? en meg nem hiszem el,h a sogornod,szebb,fiatalabb,meg szabad.sztem nincs is sogornod,mert meg nem lattam.csak egy cinkelt kepet
JA PS azzal könnyű
ZZR 400-ast is lenyomtam,abba van R,szamit?
Ennyit tudok
Köszönöm a választ!
Esetleg nem tudnál segíteni, hogy honnan lehetne szerezni rá egy oldalidomot? Nagy segítség lenne!
Köszi
Gondolom addig gyorsan kérsz kölcsön egyet.
Elég a 91-es is.