"en meg nem hiszem el,h a sogornod,szebb,fiatalabb,meg szabad" --- mint a feleségem, írtam én, de örülök hogy kétségbe vonod, az asszony biztos boldog lesz! (bár igazad lenne)
naná! tegnap este is lenyomtam.ma is megyek,mert maradt meg a kocsmaban.mult heten kimaradt a szokasos "konyvolvasas a konyvtarban"(lsd:szekelyvicc), es most be kell potolni
http://auto-tuning.hu/kepek/1a...
itt probald meg.
+ van egy kalocsai srac.sokaig hirdette itt a 2kr-es cuccait.ha jol remlik Hiloczki Janosnak hivtak.talan neki meg van.
Nem tudlak semmi jóval biztatni, nem lesz egyszerű mert nem áll hozzá hegyekben a bontott alkatrész.
Böngészni kell a hirdetések között hogy hol bontanak ilyet és lecsapni.
van forgalmim,torzskonyv,es meg adasveteli is.igaz a szemigszam mar mas,mert 30evesen mar ujat kell csinaltatni.diszkriminacio.en meg mindig ugy nezek ki,mint 20 evesen
azt,amirol nem hiszed,h letezik
kulonben is,tudod mit? en meg nem hiszem el,h a sogornod,szebb,fiatalabb,meg szabad.sztem nincs is sogornod,mert meg nem lattam.csak egy cinkelt kepet
itt probald meg.
+ van egy kalocsai srac.sokaig hirdette itt a 2kr-es cuccait.ha jol remlik Hiloczki Janosnak hivtak.talan neki meg van.
Böngészni kell a hirdetések között hogy hol bontanak ilyet és lecsapni.
kulonben is,tudod mit? en meg nem hiszem el,h a sogornod,szebb,fiatalabb,meg szabad.sztem nincs is sogornod,mert meg nem lattam.csak egy cinkelt kepet
Esetleg nem tudnál segíteni, hogy honnan lehetne szerezni rá egy oldalidomot? Nagy segítség lenne!
Köszi