Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sunyulva fórumolvasás
Igen eltűntek többen is. Fábi,Ati,SnoopyIkim,és még vannak egy páran. De lehet hogy itt vannak,és csak olvasnak. Reméljük azért előkerül mindenki.
be.
lezártam a januárt és csak egy levelet kellet írni
Szia! Befejezted a melót?
én itt szoktam érdeklődni, de nem tudom ebben az esetben megoldható-e
Ő is hogy eltűnt lassan szezon kitavaszodik remélem eljön a Fáy présházba kajálni 1 jót és dumálni 1et mert régen hallottam felőle.
Jó Ikim barátom ahogy mondaná " intettem neki jöjjön tempót "
aztán intesz, hogy menjünk tempót? vagy hogy is kell mondani
darabokra szedtem,nem talaltam meg. valoszinu vmelyik smd alkatresz szallt el,csak nem latom.
laptop,nem asztali.es a tap jo,kimertem.alaplaphibas lett.
jelen esetben viszonylag szerencsem van,mert azzal a hibaval jott ide,h nem mindig tolti a tolto.a tolto jo.a chip ugy fut a lapon,mint allat.2mp alatt minimum 80 fokra felmegy,ha radugom az akksit,v a toltot.tipikus laptophiba.valamelyik hid elszall.
kivetelesen nem fujitsu,hanem acer. 6 eves.de mar egyszer volt javitva.
Bárcsak a próféta szólna belőled. Felpattanunk a 2 1000 frézire mint apa és fia. Teszünk 1 karikát a Mecsekbe bemegyünk Pécsre jön kissb és elmegyünk fánkozni 1 jót.
A viccet félretéve, ha ilyen hangosan hal meg, akkor kell lennie fizikai sérülésnek. Én megkeresném, utána talán többet tudunk.
baszki neked jó mert ha végül sanyi aposod lesz akkor a családban már 2 fzr lesz és huszhatod majd annak is a szarvát
Nekem is szokott ilyen lenni de nekem 2x a gatyámon jött fel.
Ma dobtam ki a szekrényből a tiszta ágyneműk között tért örök nyugalomra. Párnák közt de szép halál lehet .
Sanyi néha meg kell cincálni a szarvát mert ellustul a sok koromtól ami lerakódik
mond neki hogy elszállt az alaplap, cseréltesd ki a szar kondit a tápban aztán kérj el érte egy csomó pénzt

Fasza.
gondolom nehéz lesz elhitetni vele, hogy már ilyen volt mikor bekapcsoltad.
Átszaladt egy egér a nappalin. Lehet be kellett volna gipszelni a lyukat a nappaliba, ahol a berman cső jön fel.
Sanyi majd tavasszal elkérem 1 körre és megnézem. Bizos nem megy 150 nél többel?
De jó neked én akkor csak szemezgettem 1 csodaszép krómozott tankos simsonnal. Meg is vettem 10e ft ért 1év múlva. Ja de az 19 évvel ezelőtt volt
ja és pizza futárkodott vele a srác
Különben is,az enyém simán megy 150-et! Kipróbáltam. Gyorsabban még nem mentem vele,lehet nem is megy többet.
hát ezt hívják orális sexnek
FZ 400 volt az első sokhengeres amivel mentem.
kb 16 lehettem