Semmi. Bánt is az a 2karc. Ami a srác motorján lett. Bakkker pedig figyelek, max ha egyedül vagyok, akkor szokott elgurulni a gyógyszer.
Folyt a vér a kesztyűből. Úgy jöttem haza 20km. Fékezni nem tudtam.
Most értünk haza a balesetiről. Nem tört. Csak roncsolódott, meg oda a köröm. Érzéstelenítő nélkül vágták. Majdnem behugyoztam. Meg jött a keresztkérdés hogy közúton volt e. Mondtam ááááááááááááá nem. Ment volna a szabálysértési.
A történet annyi, motoroztunk, kereszteződés, álltunk meg, elnéztem jobbra, mire visszanéztem, nekimentem Tominak. 2 karc lett a mociján, nekem meg az ujjam bánja. De szar bal kézzel gépelni.
A spirál forgatja a piros csészét ami mágneses, a fekete fémbetétre van rögzítve a mutató. Ahogy a spirál forgatja a csészét, azzal a mágneses tér vinné magával a fekete fémet a mutatóval együtt egy rugó ellenében és így mutatja hogy mennyivel mész.
Te valószínűleg a hosszabb csavarral megnyomtad a csészét és összeér a fekete fémtömbbel és egy az egyben forgatja a spirál a fémet és ezért forog körbe koppig a műszer.
Áááá! Nem fog. Csak egy órát van itt,nem lesz idő rá. De sztem a jövő héten le fogok tudni menni. A Vicus segíteni fog. Az a qrva injekció! Még mindig van 6 db belőle. 30 volt,de annyira úúúútáááálom! Minden este a hasamba. Különben is félek a tűtől! És nem szeretem,hogy az orrom előtt hadonásznak vele,Vicus néha ezt teszi,és elrakja a mankót jó messzire az ágytól,ha nem akarja,hogy felkeljek. Minden ebéd után aludnom kell. Mankó eltűnik. Ez van.
Gyógytornász mondta,hogy a héten már így kell menni,és hétfőn lemegyünk a lépcsőn is. Természetesen az Ő felügyeletével. Azt mondta,hogy 23-án,a kontroll vizsgálatra már saját lábon fogok menni. Meg azt is mondta,hogy ez a sok tornának köszönhető. Itt látszik hogy nem lógom el az egészet,meg a délutánit sem.
Mi van? én? Na ne veszek 1 sisak kamerát és majd lesel mint a luki nyúl.
Ahol tiszta az út és látom hogy nem veszélyeztetek senkit ott széttépem a kicsim száját mindíg.
Folyt a vér a kesztyűből. Úgy jöttem haza 20km. Fékezni nem tudtam.