Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi. Bánt is az a 2karc. Ami a srác motorján lett. Bakkker pedig figyelek, max ha egyedül vagyok, akkor szokott elgurulni a gyógyszer.
Folyt a vér a kesztyűből. Úgy jöttem haza 20km. Fékezni nem tudtam.
Hát Zsolti,nincs szerencséd. Gyógyulj meg mielőbb! A Sááárga? Lett baja? Ugye nem.
Nálam se 100,amikor a hozzászólást küldeném,hibát ír,és 3.-4.-re sikerül elküldeni.
Most értünk haza a balesetiről. Nem tört. Csak roncsolódott, meg oda a köröm. Érzéstelenítő nélkül vágták. Majdnem behugyoztam. Meg jött a keresztkérdés hogy közúton volt e. Mondtam ááááááááááááá nem. Ment volna a szabálysértési.
A történet annyi, motoroztunk, kereszteződés, álltunk meg, elnéztem jobbra, mire visszanéztem, nekimentem Tominak. 2 karc lett a mociján, nekem meg az ujjam bánja. De szar bal kézzel gépelni.
Mi történt? Csak nem estél el?
Nekem is lassulkodik ACE net
Igen én is erre gondoltam de meg győztél most ezzel. Éppen hogy tolom és 300
Később visszanézek mert szarakodik a netem. (invitel= )
Sanyíííííííííííííííííííí. Motoroztam, és baleset ért. Horror kép következik.
A spirál forgatja a piros csészét ami mágneses, a fekete fémbetétre van rögzítve a mutató. Ahogy a spirál forgatja a csészét, azzal a mágneses tér vinné magával a fekete fémet a mutatóval együtt egy rugó ellenében és így mutatja hogy mennyivel mész.
Te valószínűleg a hosszabb csavarral megnyomtad a csészét és összeér a fekete fémtömbbel és egy az egyben forgatja a spirál a fémet és ezért forog körbe koppig a műszer.
majd segítek.. kezdek képbe lenni esküvő szervezésben

ki a király?
Sanyi a király
jó étvágyat
Akkor szólj hogy több benzinpénzt is adjon ha már ennyire szereted.
Vacsizok,majd jövök.
Imádom ezt a csajszit! Mit meg nem tesz értem. Azért ez nem mindegy!
Ez a mankónak szólt.
. . . .
ez az injekciónak
Áááá! Nem fog. Csak egy órát van itt,nem lesz idő rá. De sztem a jövő héten le fogok tudni menni. A Vicus segíteni fog. Az a qrva injekció! Még mindig van 6 db belőle. 30 volt,de annyira úúúútáááálom! Minden este a hasamba. Különben is félek a tűtől! És nem szeretem,hogy az orrom előtt hadonásznak vele,Vicus néha ezt teszi,és elrakja a mankót jó messzire az ágytól,ha nem akarja,hogy felkeljek. Minden ebéd után aludnom kell. Mankó eltűnik. Ez van.
Mond neki hogy kísérjen el a garázsig
Gyógytornász mondta,hogy a héten már így kell menni,és hétfőn lemegyünk a lépcsőn is. Természetesen az Ő felügyeletével. Azt mondta,hogy 23-án,a kontroll vizsgálatra már saját lábon fogok menni. Meg azt is mondta,hogy ez a sok tornának köszönhető. Itt látszik hogy nem lógom el az egészet,meg a délutánit sem.
Mi van? én? Na ne veszek 1 sisak kamerát és majd lesel mint a luki nyúl.
Ahol tiszta az út és látom hogy nem veszélyeztetek senkit ott széttépem a kicsim száját mindíg.