Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szíííp motor!Jó Neked! Van róla képed.
uff mindenkinek!
Ismerős ez a hely,itt ment el a töltésem
Gondolj KFC bátyádra . .
Nekem van kb. 15
Zsolti pont 150 km-re van tőlem...1.5 órát ír menetidőnek. Mikor mennénk? nagyon be vagyok zsongva, kell valami jó amire tudok gondolni, mert megőrülök már...utálom, hogy beteg vagyok
jol nez ki,kivancsi vagyo keloben milyen
Pupu! Tök jó lett a motorod! Tetszik! Ügyes vagy.
Sajnos nincs egy darab képem se. És most ki sem tudom hozni a garázsból,mert nem bírok vele. Bent meg nagyon ratyi lenne fényképezni. Azért megpróbálok kotorni valamit,de nem sok esély van rá,mert a telómon voltak a jó felvételek,az meg elromlott.
fehér felni tervbe matricát nem szedem le . . . . .
es nem hozattal vele gyari alkatreszeket az FZRekhez?
hát Pupu, atom mód zsírkirály lett, komolyan mondom. hátulra is fehér felni és azt a matricát leszedni és akkor 100-as lesz
na persze
vazz es mukodik!itthoon meg a szabalyzott forgalom nem...
na mivan mindenki lelépet amikor én is leléptem
Fiatal nő elmegy az éves nőgyógyászati vizsgálatra. Az orvosa javasolja:
-Abba kellene hagyni a maszturbálást.
-De miért?
-Különben nem tudom megvizsgálni...
FELTARTOTOK!
Köszi köszi. Sokat dolgoztam rajta.
Kell 1 nem törött plexi még rá, a kormányvég súlyokat felrakni ami kék csak le kell esztergálnom hogy beleférjen a kormányba. Fehér felni és felnicsík is megy majd rá fényvisszaverős, de azt majd jövő télen mert porszoratni akarom
már csak a kerekek színét kell kitalálni de valami fehér alapon, kis kék felnicsík, vagy hasonló
Engem meg vár a mosatlan
A héten még nem volt szerencsénk egymáshoz
Már üresek a szekrények
sanyi motorjáról nyomjatok már ki pár jó képet akinek van.. lécii
hülyevagy? kurváranagyonnagyon jól néz ki!
ha enyém lenne, már csak gatyába ráznáma futóművet (folyadékok, perselyek, rugók..) és egy pár endes lépővel, vinném is a ringre, megmutatni a nyomiknak, mit tudott a yamaha már akkor is!
na és most tényleg itt hagylak benneteket mert állandoan fentartottok majd még visszanézek