Zsolti pont 150 km-re van tőlem...1.5 órát ír menetidőnek. Mikor mennénk? nagyon be vagyok zsongva, kell valami jó amire tudok gondolni, mert megőrülök már...utálom, hogy beteg vagyok
Sajnos nincs egy darab képem se. És most ki sem tudom hozni a garázsból,mert nem bírok vele. Bent meg nagyon ratyi lenne fényképezni. Azért megpróbálok kotorni valamit,de nem sok esély van rá,mert a telómon voltak a jó felvételek,az meg elromlott.
Fiatal nő elmegy az éves nőgyógyászati vizsgálatra. Az orvosa javasolja:
-Abba kellene hagyni a maszturbálást.
-De miért?
-Különben nem tudom megvizsgálni...
Köszi köszi. Sokat dolgoztam rajta.
Kell 1 nem törött plexi még rá, a kormányvég súlyokat felrakni ami kék csak le kell esztergálnom hogy beleférjen a kormányba. Fehér felni és felnicsík is megy majd rá fényvisszaverős, de azt majd jövő télen mert porszoratni akarom
hülyevagy? kurváranagyonnagyon jól néz ki!
ha enyém lenne, már csak gatyába ráznáma futóművet (folyadékok, perselyek, rugók..) és egy pár endes lépővel, vinném is a ringre, megmutatni a nyomiknak, mit tudott a yamaha már akkor is!
http://youtu.be/bwleyFpKLkk
-Abba kellene hagyni a maszturbálást.
-De miért?
-Különben nem tudom megvizsgálni...
Kell 1 nem törött plexi még rá, a kormányvég súlyokat felrakni ami kék csak le kell esztergálnom hogy beleférjen a kormányba. Fehér felni és felnicsík is megy majd rá fényvisszaverős, de azt majd jövő télen mert porszoratni akarom
A héten még nem volt szerencsénk egymáshoz
Már üresek a szekrények
ha enyém lenne, már csak gatyába ráznáma futóművet (folyadékok, perselyek, rugók..) és egy pár endes lépővel, vinném is a ringre, megmutatni a nyomiknak, mit tudott a yamaha már akkor is!