Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kellhet ha szép. De kellenek a méretek mert csak akkor jó ha kisebb mint az SV dob. (kell a csőátmérő is a dob előtt)
Az árra még visszatérünk.
Jó de te vagy 18 éves én meg 36
10 éve 41 kg voltam kb, most 75 vagyok
Alig 20 éve 76 kg voltam most 120
Alig tíz éve még én is csak 68 kiló voltam,most hússzal több.
Múlkor te voltál vicces az orvosival,most kicsit visszakapod!
. . Ne fossá nem haragszok 25 év alatt megszoktam
De akkor azt el se hiszitek korosztályos kerületi hosszútáv futóbajnok voltam 10km-en
És a BEAC ba atletizáltam és a fabulon röplabda csapatánál is versenyszerűen sportoltam
Jó volt a megérzésed
Rajtam is van nyolc kiló plusz,majd igyekszem letornázni.
Gyulám Gyulám tudod minden játék végén van 1 felirat GAME OVER
. Nem ezért hanem ilyet örököltem, lassú az anyagcserém. A család 1ik ága ilyen a másik annyit eszik hogy a fülén jön ki, és nincs 1 csepp zsír se rajtuk. . . .
hűű Gyula, most aztán véged
Készülj fel,mivel neked még nincs A-kategóriás jogsid,rutinvizsgán először neked is körbe tolnod a motort egy nyolcas mentén!Tessék edzeni!
Akkor végülis tudnál sütni,csak lusta vagy átsétálni a másik épületbe.Na ezért van 40 kiló túlsúlyod!
De van serpenyőm az meg felmegy a rezsóra és kész.
De amúgy a kajáldába van 1 villanytűzhely sütővel mindennel de az messze van nekem mire ott megsütém ide elhozom addigra megfagy a nagy hidegbe
Azzal csak sütni lehetne,de neked még sütőd sincs!
Miről beszélsz 3 üveg is kijön belőle a vénuszból a tacskó gazdaságosból akár 5 is
Abból még egy liter olaj se jön ki Mert most arra gyűjtők,olajat kell cserélnem
ezeöccá
A hangja szerintem normál:) A videóim közt az fzres videóba még az van fenn,bár az is igaz,akkor már voltak gondok a motorral Amúgy mélyebb lesz tőle a hangja. Képet keresek róla, vagy a galériámba látsz, vagy csinálok Meg persze,lemérem mi mekkora Ár.. nah azt nem tudom, anno 10ért árultam. Kinek kell? Ha neked, mondj egyet rá
szia ábrus. mivel edzel? csak nem egy kb. 140 kg-os nagy fekete izével?
mindenkinek. (most edzenem kell aztán meló)
Kéne ár, méretek, pár normális kép, és hogy hangos-e.
köcce. most itt is enyhült a lux szám. remélem csak 1 felhő...