2mm körül érdemes maradni mert utána törik már (saját észrevétel meg irják is ) és az sem mindegy milyen üveget használok fonot üveg paplant szoktam a hósszú szálú üveg szővet nem sokra valo vagyis ilyenekre
Én vastagabbat csináltam,és szövet is volt közte,de az inkább tört mint hajlott
Ha tervezel ilyesmit van 1 olyan h üvegszálas gitt,anyagát tekintve szinte ugyan az mint a műgyanta,viszont ez nem folyékony,és 5 perc a száradása.Löksit már sikeresen ragasztottam meg vele,persze úgy hogy belülről hagytam rajta 1 jó nagy foltot
Halihó mindenkinek! "gyárit meg sem közelítő minőségű törékeny idomokat" Baker amikor én összecsuktam a vasat a gyári elemek jobban törtek és lukadtak ki mint amiket magam késszitettem
Nem kell nagyon mélyen belegondolni abba hogy ez halott 5 let.
Nem sok fzr van, ebből következik hogy nem sokat törnek,ha törik,akkor meg lehet véglegesen törik.Amenyiért megveszed bontottan az elemeket majdnem ugyan annyi anyagköltséggel(az időről nem is beszélve)állítasz elő a gyárit meg sem közelítő minőségű törékeny idomokat.
Én hétvégén szopattam meg magam.
Elhagyta a lánc a vezetőt. (Sthl MS170 - láncfűrész)
Kiballagtam a kocsihoz. Szét, össze, lánc beállít.
Visszaballag, beindít, fűtészel, ééééésss. fordítva raktam fel a láncot.
Kiballag, szétkap, összerak.
http://youtu.be/qi76Ye3k7lU
Ha tervezel ilyesmit van 1 olyan h üvegszálas gitt,anyagát tekintve szinte ugyan az mint a műgyanta,viszont ez nem folyékony,és 5 perc a száradása.Löksit már sikeresen ragasztottam meg vele,persze úgy hogy belülről hagytam rajta 1 jó nagy foltot
Én ezeket még mindig árulom.
Ha kell valakinek...
kiszakadt a szelepke
A műgyantát nem tudod úgy hajtogatni mint a gyári műanyagot
Nem sok fzr van, ebből következik hogy nem sokat törnek,ha törik,akkor meg lehet véglegesen törik.Amenyiért megveszed bontottan az elemeket majdnem ugyan annyi anyagköltséggel(az időről nem is beszélve)állítasz elő a gyárit meg sem közelítő minőségű törékeny idomokat.
Elhagyta a lánc a vezetőt. (Sthl MS170 - láncfűrész)
Kiballagtam a kocsihoz. Szét, össze, lánc beállít.
Visszaballag, beindít, fűtészel, ééééésss.
Kiballag, szétkap, összerak.