Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazábol mikor nekilátál a vasnak nem anyira tetszetek a beavatkozások de most igy ,hogy már egészben van nagyon jó lett a kék kormány az ZSÍRKIRÁLY ,
12mp visszhang mad max feeling volt.
http://youtu.be/qi76Ye3k7lU
Vájáman tesókám lassú víz partot mos
láttad képem?
na megyek tényleg mert én is ugy járok mint PUPU ,hogy csak elbakerolom az időmetazt semi sem készül
2mm körül érdemes maradni mert utána törik már (saját észrevétel meg irják is ) és az sem mindegy milyen üveget használok fonot üveg paplant szoktam a hósszú szálú üveg szővet nem sokra valo vagyis ilyenekre
Mi van mi?
Én vastagabbat csináltam,és szövet is volt közte,de az inkább tört mint hajlott
Ha tervezel ilyesmit van 1 olyan h üvegszálas gitt,anyagát tekintve szinte ugyan az mint a műgyanta,viszont ez nem folyékony,és 5 perc a száradása.Löksit már sikeresen ragasztottam meg vele,persze úgy hogy belülről hagytam rajta 1 jó nagy foltot
http://sportmotor.hu/motoros_f...

Én ezeket még mindig árulom.
Ha kell valakinek...
na megyek vica bicigli szerviz van éppen
kiszakadt a szelepke
2mm gyanta idom elég jó hajlékony és jó türési képeségei vannak De persze ha valami törik akkor ott recsen is minden
Ezek a fajta robogók k..jók , legalábbis a kialakulásuk. :D Hasonló mint az elyseom volt.
örülünk
gurultam egy 60km-t ma.
Attól függ hogy puffan
A műgyantát nem tudod úgy hajtogatni mint a gyári műanyagot
Halihó mindenkinek! "gyárit meg sem közelítő minőségű törékeny idomokat" Baker amikor én összecsuktam a vasat a gyári elemek jobban törtek és lukadtak ki mint amiket magam késszitettem
Menyibe kerülhet ott a biztosítás?
Nem kell nagyon mélyen belegondolni abba hogy ez halott 5 let.
Nem sok fzr van, ebből következik hogy nem sokat törnek,ha törik,akkor meg lehet véglegesen törik.Amenyiért megveszed bontottan az elemeket majdnem ugyan annyi anyagköltséggel(az időről nem is beszélve)állítasz elő a gyárit meg sem közelítő minőségű törékeny idomokat.
Én hétvégén szopattam meg magam.
Elhagyta a lánc a vezetőt. (Sthl MS170 - láncfűrész)
Kiballagtam a kocsihoz. Szét, össze, lánc beállít.
Visszaballag, beindít, fűtészel, ééééésss. fordítva raktam fel a láncot.
Kiballag, szétkap, összerak.
én egyszer így megszívtam nem néztem rajta a jelet és rosszul raktam be.kicsit sem voltam ideges!
Van, csak érdekesen áll, és benne bír maradni a benya, mintha tele lenne. De most módosítottam
de én maradok a sajátomnál!
Tök jó.