Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomassá képet mert így érik a hülyeség.
Az utolsó mondat helyén való
te jó ég! van nektek életetek? hogy lehet ennyit írni fórumra? Én este talán hozzájutok a géphez, akkor is max valami alkatrészt keresek ebayen... vagy vhol 15 percig.

Egyébként Vietnam frenetikus élmény volt... majd mesélek élőben, ha valakit érdekel majd. De sztem az sejtet valamit, ha vissza kell mennem még1szer csak azért, hogy végigmotorozzak,,

Az az összeg, amit írtam, az pedig mindent beleszámolva elég, tehát repjegy+motor vásárlása ott helyben, benzinpénz, kaja pénz, hotelpénz, nameg pénz a lányokra..
szerintem 5 kiló, egy 3 hetes kalandért nem olyan rosz. na persze, nem is kevés.
május 1? okés.. ;) az ünnepnap
megy az osztas latom
Az lesz. Ilyenből van a blokkom Srácok, az ejtő tank ,hogy működik? Az elvét vágom, de nekem a benzincsapon két csati van,egy ami jön ki,és nyitom zárom,tartalék/gondolom/ ,és folyik belőle a benya a karbiba, de viszont van egy kisebb kimenet is,ami mögött membrán van, azt hova lehetne kötni? A szivótorkokhoz? Csak mert anno azt én nem kötöttem sehova.
Való világ a legjobb műsor! Persze nem úgy kell nézni...Kb. 20éve röhögtem annyit TV előtt mint most. De ha mondasz egy műsort ami ettől is viccesebb akkor azt fogom nézni.
Jó éjt! Sziasztok!
király, főleg az eleje pöpec!
88-as lesz az! Nem?
Újabb 1998-a gyöngyszemet találtam fzr600
halgatom az adam radiót nagyon ráérök olyan mint egy buziklubb , ,, ,
Én is eltolom a bringát
Cakát!
na szevasztok skacok!jó éjt mindenkinek!
itthon ülök 3 napja, mozogni nem tudok, mert az fáj, kapcsolgattam, ment az anyázás, vicces volt a sok műszínész...se több se kevesebb
nem benned!én fiatalabb létemre sem nézem!
"valóvilágot néztem"

Egyszer valaki magyarázza már el, hogy ezt mért nézi. Nem értem...
Mert hogy az egysejtűeknek teccik, az OK, de hogy művelt (vagy csak iskolázott?) emberek is nézik - számomra felfoghatatlan. Talán bennem van a hiba.
bocsi LACI már összekavartatok, hogy mit lehet mit nem...én sem nézek, valóvilágot néztem, aztán láttam, hogy a fókuszba magyar fiatal modellek lesznek és ott volt az a csáje.
Valami miatt ez mindig is sláger volt és lesz is. Az a poén, hogy még csak nem is látott egy részt se.
ezelőtt kb 15éve én is voltam pókember!
Viszont délután voltam a fiam farsangján. Pókember mánia van
Potibazmeg, mindent nagybetűvel írsz, csak a nevemet nem - megjegyeztem

A csaj. Hát nálam fókuszban volt a TV-t nem tudom. Nem nézek ilyen fókusznaplófrizbit meg ilyesmit.