egyszer láttam egy listát amin fel voltak sorolva bizonyos budapesti éttermek (kínaiak, japánok, stb.) ahol több ízben találtak az ételben emberi alkatrészeket, állatiakat ( és nem pont tintahalat..) na azóta nem eszem kínait, japánt, stb.-t .... pedig imádtam.
Át tudlak érezni, Poti... pár hete az egyik pesti tecsóban ettünk sztem romlott kínait, mert másnap délelőtt 4 rövid utam volt sürgősbe. A haverommal voltam (aki 100+ kg és sportol), az is megfeküdt tőle.
Ütős cucc volt, a kínai vén lotyó mosolyogva adta
Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác: - Én is...
Csaj: - De én csak vicceltem...
Srác: - Többet nem fogsz!
Az télleg vicc, ami ott megy.
A szocik (a múlt ciklusban) úgy szavaztak, hogy meg se kapták a kérdést, csak 1 listát, hogy 1. pont: igen, 2. pont: igen, 3. pont: nem....
biztos a mostani csapatok is így csinálják
Ennyi erővel fölösleges azt a sok bohócot fizetni (kb 2 milliárdba van nekünk havonta az előadásuk) elég volna a 4 pártvezér.
Hááááát, ezen a topicon nem hiszem, hogy találsz olyan tagot, aki 5 kilót kifizet egy túrára Itt a legtöbbünk motorja ennek a felét-2/3át éri...
Pedig télleg nem sok az a pénz, Innen Sárga-földre (Kína, Japó, Korea) az átlagos turista utak is 800e-1M-ba mennek.
Ezért inkább mesélj, meg toljál képeket nekünk.
hm, majd holnap megnézem, mert ha jól emlékszem, az első, és a 4.henger csonkjait összekötő csőben volt egy T elosztó,és az ment rá a benyacsapra. De már régen volt. Kép azért sikerült jól,mert most nem akartam szétkapni,csak eszembe jutott mi lehet az pontosan Nah jóéjt!
Mivel nagyon jól sikerült és abszolute áttekinthető a kép, ezért csak azt hiszem hogy erre megy a vákumcső valamelyik szívócsonkról.
(bár nem ilyen csap szokott lenni az FZR-eken)
ON/RES állásban ha a vákum meghúzza a membránt egy rugó ellenében akkor folyik a benzin, ha leállítod a vasat akkor a rugó visszanyomja a membránt és lezárja a benzin útját.
Kell lennie a csapon egy PRI állásnak is, azon a membránt megkerülve csak simán átfolyik a benzin a csapon.
A kékes megy a karbikba, a másik mitomén én mi az. Annak a pöcöknek am akkora a mérete mint a karbiknál a szivócsonk bizgentyűje. Meg a kis pöcöknél, membrán van.
Ütős cucc volt, a kínai vén lotyó mosolyogva adta
Böccy, nem gondolkoztál azon, hogy fotósnak mész?
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác: - Én is...
Csaj: - De én csak vicceltem...
Srác: - Többet nem fogsz!
A szocik (a múlt ciklusban) úgy szavaztak, hogy meg se kapták a kérdést, csak 1 listát, hogy 1. pont: igen, 2. pont: igen, 3. pont: nem....
biztos a mostani csapatok is így csinálják
Ennyi erővel fölösleges azt a sok bohócot fizetni (kb 2 milliárdba van nekünk havonta az előadásuk) elég volna a 4 pártvezér.
Pedig télleg nem sok az a pénz, Innen Sárga-földre (Kína, Japó, Korea) az átlagos turista utak is 800e-1M-ba mennek.
Ezért inkább mesélj, meg toljál képeket nekünk.
(bár nem ilyen csap szokott lenni az FZR-eken)
ON/RES állásban ha a vákum meghúzza a membránt egy rugó ellenében akkor folyik a benzin, ha leállítod a vasat akkor a rugó visszanyomja a membránt és lezárja a benzin útját.
Kell lennie a csapon egy PRI állásnak is, azon a membránt megkerülve csak simán átfolyik a benzin a csapon.