Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megyek és valami film nézés lesz Jó cakát mindnekinek!
rohangál össze-vissza egész nap...és én tudom a legjobban, hogy sokszor a semmittevés a legeslegfárasztóbb ne bántsd szegényt
mert mit hallgatsz?
én nem vagyok nagy rock rajongó de van sok amit elhallgatok és ez is jó
gyerekek ez nagyon komoly!link
jöhet kíváncsian várjuk!
ne nagyra gondolj aprobb matricázás meg 3D carbonozás szoval ilyen kisebb nyalánkságok ,hogy az idén olyan legyen mintha megint másikra ülnék
PUPU nem tudom miben fárad ell mikor semmi dolga szerintem csak ell bakerolja az időt azt kész
várom..a pisti féle újítások mindig nagyon faszák
amugy most is készül rajta valami de nem árulom ell eddig titokban tratottam majd ha kész lesz jelzem és tolok képet
egyetértek teljes mértékben!
te mindegy ,hogy milyen csak jó legyen és ez a kulcsa mert ha nem megy akkor baszhatod a motorozás ugy jó ha élvezük
elöször probáltam az eredetibe beleiletvel hozzá épiteni de annyira szét kelett vágni ,hogy az uj tervezésnél maradtam
akkor is az volt a király egy gép!
igen
meg sokminden idomot hozzá amire csak szükségem volt
mert te csináltad az egész fejidomot?
nem az semleges fejidom mert a lámpa FJR-é és a köré formáztam a fejidomot egyedüli darab
képen láttam. szép volt!
gondolom!kitartás pajtás!
én gyertyát 2 éve vettem bele de semmi baja idáig.olajat az idén cserélek mert letelt a 6000km.( 2 szezon alatt ).hát igen...
rendben köszönöm szépen a segítséget megfogadom a tanácsod:)
láttad volna a suzuki fejidomos változatot
a fosás a legkisebb...az, hogy fáj a belem de úgy, hogy felegyenesedni nem tudok, az sokkal szarabb...
te Pisti jól gondolom hogy a te gépeden kawa fejidom van?
na még mindig fontos közéleti helynek számit ?