vazz azok a feltenegelyek most neztem az enyemet,milyen kis vezna.ez meg akkora,mint az alkarom mondjuk az se semmi,amikor a fordulatszammero nem tudta kovetni a dolgokat,es ossze-vissza pattogott
nekem valami fifa 6 meg golf meg valami kalandozós meg a pokember film.
De csak zenélni használom hazafelé. De nem sokáig már mert keresztfiamnak adom szülinapjára.
A játék megvan de nincs ps2 őm sőt csak pspm van. megtartottam őket mert a kedvenc játékaim és elmennek ps3on is megvan az összes granturismó ps1-kezdve
Nagyon komolyan meg van csinálva ugyan azok csinálták akik a granturismo sorozatot nürburgring 22km suzuki gsxr 1000 eléggé elfáradtam a végére a nyak tekergetésbe
Gondolom a motoros mennyire meglepődött,azt hitte könnyen lehagyja az öreg kávédarálót,aztán őt hagyták állva.94-ben voltam kint,amikor a soföröm szundított két órát az egyik parkolóban,megállt mellettünk két II-es VR6-os,azokat is fiatal srácok vezették.Valamit bütyköltek a motortérben aztán odébbálltak,az egyiket elfogadtam volna!
fej csereések sajna nekem is kéne 2 -is de 10 ropi /db sokalom érte mert az egyik gépet 1500 vettem a másikat 2000-ért a marmadikra meg nem emlékszem de lehet 2500-3500
most meguntam a létett és ezért bekapcs a PS 2 és nyomok egyett a GT 4 el (Ja és elég morcos vagyok vazze mert a végén elmarad a forma 1 bahren-i díj a fa...m belé
http://letoltokozpont.hu/letol...
De csak zenélni használom hazafelé. De nem sokáig már mert keresztfiamnak adom szülinapjára.