gyertyára csak azt tudom mondnai ,hogy én minden tavasszal cserélem ha jó ha nem mert ha szarakszik akkor már késö max 10 ezernél biztosan csere ezeknél sajnos cserélni kell amit kell kell és a szűrők is olaj (én 5000nél)is szinkron is ez a minimum sajnos ha nem teszed csak rossz emlékeket fog neked hagyni a motorozásrol és még nem beszéltünk csak aminimum elvárásokrol
hát nem tom karbi üzemanyag rendszer minden megvan akkor új gyertya... :S és ha gyertyával sem lesz jó?:S tudom h nem simson meg testvérei:D de akkor is basszus:S ha nem esz jó gyertyával nem tudom mit csinálok! zat nem értem h mielöt széjel szedtem a gyujtást azelött ment... csak 3-2 es henger holment hol nem..:S azóta csak pöfög :S ha pöfög akkro is kb 1 hengerrel és az is a 3 mas..:S
most nincs kedvem irni regényt de ha 3 évet állt akkor én kezdeném az alapokal űzemanyag rendszert kipucol ,karbik ,szürők csere ,gyertya csere) és utána már érdemes vele foglalkozni igy csak kinlodni fogol véle ezek nem etz meg simo sokan hajlamosak elfeledni olyan érzékenyek mint a farkam pillnatok alatt felál ha kell ,
nem tudom járt mielőtt széjjel szedtem csak nem ment rendesen minden henger hol ment hol nem! kicseréltem az ellenállást a gyertyapipában 5 kilóhommosra mert nemvolt jó ami benne volt! mert próbáltam mérni és semmi! a motor már 3 éve áll. karbi kipucolva minden frankónak kéne lennie a gyertya nincs széjjel égve:S azt is ki szedtem szépen meg drótkeféztem.
pisti: mi mást csináltam volna, unatkoztam, amikor hazaérek még pörgök ált 1 órát...