Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pupukám kösszönöm de most néztem meg tűzetesen de zek nekem sajna egyik sem jó csak amit nem akarnák megvenni vajon mért is aha
És azt is mondta hogy örülni kell a hidegnek,mert az azt jelenti hogy ha elmúlik utána meleg lesz.
Bírom igazi bölcs
A reklamációval éltem délután. :
-Ha van jég akkor már kész van,
-Ha nem talál csinál.
Jött a válasz nagymamótól
Olyan sakk mattot kaptam az öregasszonytól nem győztem pislogni
Sanyi a szilikongumit oldja a benzin. (nem jó mert ~10 perc alatt lejön)
A nitril kesztyű anyagából lehet foltozni, az jó.
és ezáltal nem emeli olyan intezivitással a subertet
olyan kicsi lukak vannak hogy igy simán nem is tünik fel kicsit meg kell huzzogatni ! Nem ugy mint a pöcsödet hanem csak finoman és fényel szemben akkor bujnak elöl ingadozo alapjárat, nehezebben veszi a fordulatott torpanás , meg ilyesmik , Ez azért van mert amikor gyosritanál hiába kelt szívohatást a membránházra nem tudja kifejteni a müködési elvét 100% ban mert fals levegőt szív be a likakon
Én már olvastam ezt, de ettől függetlenül ezer hála
Hmm, szerintem nem tünik rossznak. Amúgy egy oldallal visszább kérdeztem,hogy mi a jele annak ,hogy rossz a membrán. Amúgy nekem /nem emlékszek pontosan/ van egy szabályos lyuk a membránokon,vagy csak membránon... nem emlékszek pontosan hány db-on
most már nem csak Sanyiiiii a király ! Pupu az zsírkirály! eddig én mért nem láttam ezt
na itt vagyok ,hogy egyszere válaszoljak mindnekinek nem az előzmény gombra nyomval tajkolni nem szeretném mert kitudja ez a ragasztásos dolog hogy és meddig birja de kösszi mindnekinek .
Ejj pupu látod kezet csókolnak még neked ezért a hasznos linkért. Időt fáradságot nem áldozol csak hogy drága motoros barátaidnak működjön a masinájuk. 1 vagy 1 jó barát akit itt mindenki szeret.
AC hoz is van membrán
OHO ÁLLJATOK CSAK MEG van csak membrán is 4500ft.
link
Van is gumikesztyű,csak nem zöld színű. Küldöm is Jaszinak,csak a címe veszett el. Jaszi! sms-be küld a címet,és megy a kesztyű!
Ugyan azt a leírást alkalmazza de ő 1 autó membránnal és PÁLMATEX? használta.
http://tommodore.blog.hu/2010/...
De ha vulkanizálódik,akkor oldja a gumit. Tehát rugalmasnak kell lennie,mert az anyaga is gumi. Meg kell próbálni. A gumiragasztó is oldja a gumit,azzal is lehetne próbálkozni. Tip-top. Vagy venni nagy kör alakú tip-top foltot,és azzal megfoltozni. Az is gumi anyagú,és összeolvad a membránnal.
Böccy ajánlom neked is olvasd el meg Bakossi kolléga is.
Asszem jó páncélos barátom Emre rakta be 1x ezt a linket.
http://doktorchopper.blog.hu/2...
Remélem az enyém jó még,de ha nem,én biztos meg fogom próbálni.
De még ha jó is lenne nem tudnád olyan vékonyan kenni hogy a membrán megőrizze a rugalmasságát. De nem jó az tuti mert akkor mindenki ezzel csinálná.
De hát vulkanizálódik! Gumi lesz belőle. Azt pedig nem oldja a benzin.
Ügyi kis buxikák