Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A járás alap. Bringázni is fogok tudni,csak nem olyan szinten mint előtte. Futni nem biztos.
Kétszer dolgozom egy nap,reggel 4,20-tól 8.20-ig,és 12.15-től 18-ig. Reggeli melóból mentem hazafelé,és akkor történt. Úti baleset. 90% átlagbér.
Sanyi. Járni fogsz tudni? Ugyanúgy mint az előtt? Akkor szerintem nincs is több kérdés, ugye?
Munkahelyre jövet menet beleszámít az üzemi balesetek kategóriába ha a legrövidebb úton történik a lakás és a melóhely között. Asszem
Hát hogy most szóba került! Vagy támasztó kerekekkel? Hú de gáz!
üzemi? mert?
És tricklire nem gondoltál
Nem került szóba csak itt a fórumon . . . . . . .
Nem igazán,mert bringa egy szál se!Meg se szabad próbálni,de mankó nélkül kell boldogulni tegnaptól. Április 4-ig megint láblógatás,meló egy szál se. Még jó hogy üzemi baleset volt. 3 hónap táppénz.
nEM TOM hogy szóba került-e? Ne röhogj.
pont akartam mondani, hogy na mi a helyzet? de akkor látom, hogy jó híreket mondott a doki
Átfogalmazom decemberbe zárták a január februári számot gondolom akkor még nem kerültél szóba
Bot nélkül üzemelek. na nem anélkül!
Majd április május talán
De azt decemberbe írták ez még a január-februári szám. azért
futómű?rendben?
Az én motorom miért is nem szerepel az újságban? megígérted,hogy felrakod!
láttam!
nekem nem de elfogadnám!
Sziasztok! Volt ilyenem!
Akkor te az ikarus buszt is imádhatod annak is fütyül a turbója igaz nem lép de fütyül.
imádom ahogy iylen fütyülő hanggal duruzsolva ellép egy olyan
mert még jó volt, meg mert belóbáltak egy gsxf-et jó áron, azt elnyomtam. a gixef nem jött össze, a nagyrobeszek meg régen tetszenek már, nagyon! (mostani fastride-ba írtam is egy jó kis cikket