Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol a tökömben bujkál jégtörő Mátyás?
Nagyanyám azt mondta ő elviszi a hideget.
Hát mami reklamációval élek , 60 év korkülömbség ide-vagy oda
Itt almádiba süt a nap, de baromi hideg van
csak erre felénk ne jöjjön semmi féle csapadék!
óta
Itt hajnal óra folyamatosan esik a hó. Nagyon apró szemű sűrű hó.
Vasárnap kimegyek a vásárba,és veszek egy kis széket magamnak a garázsba. Tudjak min ücsörögni,amikor cserélem az olajat a motorban.
Nálunk is borongós,hideg idő van. Most néztem 0 fok.
Ez durva.
A Miskolc-Pécs vonaltól keletre péntek délutánig-estig jelentős mennyiségű havazás várható. Főleg Békés megyében 15-20 cm friss hó sem kizárt. Az OMSZ kiadta a citrom hó-riasztást! A havazásos részeken élőktől várjuk a képeket, helyzetjelentéseket! Indul a percről percre!
Csontkovács még mindig árulja a gépét? Nem sikerült eladni neki? Jó régóta szeretné eladni. Hogy lehet az Övé 71le,hiszen 400-as.
http://koponyeg.hu/

Békés megyében akár 15 20cm hó is hullhat? mi van hóanyó felébredtél?
gondolom mindig ott kunyerál az asztalnál mi?
Helyesen fogalmazva engedi hogy egyél 1 pár falatot
Imádja az üres kenyeret,zsemlét,főtt zöldséget,rizst. Tápot kap,de ha eszek mindig adok Neki is,de csak keveset.
Egyébként menhelyről hoztuk haza. 6 éve van nálunk,és hát azt szeretnénk,hogy öregkorára jó dolga legyen. Egyébként nem kényes,és nagyon hálás fajta. Nagyon vigyáz a területére. Idegen nem jön be.
hát akkor az övé nem kell!
Ez a Sanyié ez nagyon kényes. Nem engedi be az ágyba Sanyát kitúrja eleszi a kajáját ha nyúl érte harap
aranyos!egyet majd én is szeretnék!már régóta tetszik ez a fajta.és ha jól tudom nem is túl kényesek?!
Ja, és Luca a neve.
Az! Nagyon jó ARC! Csak már öregecske. Idén lesz 12 éves.
azt meghiszem.törpe snauzer?
Jó dolga van.
Jajj Srácok! nincs üzleti érzéketek. Várjátok meg míg Poti ki is fizeti, és utána!
ezt nekem:
pontos tipus, forgalmi...?
csak nyugi, azért az szép kör lesz pécsre