Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet azért ennyi mert hengerfejes,ha szétlessz szedve többet tudok mondani
Hali
Csá. Én is megyek.
Csak példa volt.
na jól van klaviatúra huszárok, megyek jáccok még kicsit, aztán alvás, holnap szenvedés cakááát
csak szívatlak
jo,defektes,de mukodik lemennek,3.ra beindulna,tuti.es ezt szeretem benne,megbizhato.
lehet a kep teszi,de nem.ranezek,es nem.
stiftet nem.sokat neztem,de nincs meg benne AZ. ha en jarmuvet veszek,akkor kell lenni benne vminek,ami megfog.mert ha nem szeretem,akkor nem erdekel. amikor a kis FZRt megvettem,egybol beleszerettem.a matildot is.a 600-ast meglattam,semmi.izleltem,de semmi.aztan raultem,es bazdmeg,na ez AZ!igaz ez csak 7000prm utan jott elo
biztos vagy benne?
Miénkre is azt írták,hogy 9körül fog enni, aztán megáll 6Lbe pályán meg 5.4volt Aztán 1.6 os ,benzines!
valoszinu kopott a gyurusor.ezert van az olajfogyasztas es a benzinzabalas.v csak egyszeruen ilyen.
Pedig csak az első-hátsó lökhárító más(gyári) a többi tök ugyanaz. (még az évjárat is egyezik)
epp ezt mondta asszony is,h szamitsak ra,h azonnal feltorik.
apamnak az nem tetszik,h sok a km.mindketten azt mondja,elsozor adjam el a matildot,aztan johet ez.mindig ez van.ha vmibe beleszeretek,le akarnak beszelni.
eddig le akartak beszelni a 250-es FZRrol (tobb,mint fel milla bukta)
a matildrol(meg csak kb 50-100-at koltottem ra,rozsdal,es eszi az olajat)
sztem ha igy haladunk,ez is csak egy be ne mteljesult szerelem lesz.
legalabb a galambvadasz meg mukodik
Egy 1,3-as Swifttel is elmész közel annyiból töredék költséggel. (ha már racionálisan gondolkodom)
pf, 10 litert? rossz autót vettél tesó
ez nem tetszik.valahogy nem fog meg...
most vettem 6ert 4 litert engem a fogyasztasa zavar.nepiteleten kemeny 7 litert igertek. hozza kell tennem o az elso teljesen sajat,allando hasznalatu autom.es o bizony varosban nem 7 litert eszik.sokkal inkabb 10-et.ezert dizelre akarok cserelni.az 5-6 sokkal szimpatikusabb.mar megtanultam tojassal vezetni,de meg igy is 10....sok.havonta kb 10 robogos ezrest sporolnek egy dizellel.nem keves!
a kfc egy iciripicirimikorkányit sem hiányzik...és holnap kezdőnapnak beraktak kedvesen 10 órázni...jófejek nem?... jövőhéten is szar idő lesz, a vizsga halasztós
Nem hát! Mondtad hogy unatkozol meg hiányzik a kfc is aztán már kínodban eldumálgatsz itt magaddal. Nincs ezzel semmi gond.
nem én vagyok opti...
Azért kérdezem mert nem tudom milyen környéken laksz de ez nagyon sok helyen már nem csak a tiéd hanem közösnek számít! (mert elég feltűnő)
latom megis feltunt vkinek
Így nagyon szépnek nézett ki, csak épp egy hulladék volt. (konkrétan vagy háromszor törött kifli alakú szar)