stiftet nem.sokat neztem,de nincs meg benne AZ. ha en jarmuvet veszek,akkor kell lenni benne vminek,ami megfog.mert ha nem szeretem,akkor nem erdekel. amikor a kis FZRt megvettem,egybol beleszerettem.a matildot is.a 600-ast meglattam,semmi.izleltem,de semmi.aztan raultem,es bazdmeg,na ez AZ!igaz ez csak 7000prm utan jott elo
epp ezt mondta asszony is,h szamitsak ra,h azonnal feltorik.
apamnak az nem tetszik,h sok a km.mindketten azt mondja,elsozor adjam el a matildot,aztan johet ez.mindig ez van.ha vmibe beleszeretek,le akarnak beszelni.
eddig le akartak beszelni a 250-es FZRrol (tobb,mint fel milla bukta)
a matildrol(meg csak kb 50-100-at koltottem ra,rozsdal,es eszi az olajat)
sztem ha igy haladunk,ez is csak egy be ne mteljesult szerelem lesz.
legalabb a galambvadasz meg mukodik
most vettem 6ert 4 litert engem a fogyasztasa zavar.nepiteleten kemeny 7 litert igertek. hozza kell tennem o az elso teljesen sajat,allando hasznalatu autom.es o bizony varosban nem 7 litert eszik.sokkal inkabb 10-et.ezert dizelre akarok cserelni.az 5-6 sokkal szimpatikusabb.mar megtanultam tojassal vezetni,de meg igy is 10....sok.havonta kb 10 robogos ezrest sporolnek egy dizellel.nem keves!
a kfc egy iciripicirimikorkányit sem hiányzik...és holnap kezdőnapnak beraktak kedvesen 10 órázni...jófejek nem?... jövőhéten is szar idő lesz, a vizsga halasztós
apamnak az nem tetszik,h sok a km.mindketten azt mondja,elsozor adjam el a matildot,aztan johet ez.mindig ez van.ha vmibe beleszeretek,le akarnak beszelni.
eddig le akartak beszelni a 250-es FZRrol (tobb,mint fel milla bukta)
a matildrol(meg csak kb 50-100-at koltottem ra,rozsdal,es eszi az olajat)
sztem ha igy haladunk,ez is csak egy be ne mteljesult szerelem lesz.
legalabb a galambvadasz meg mukodik