Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,én is erre gondoltam,stabilt helyettesítettek vele.
Most megyek munkát halászok. A héten itt vagy? De furi. Ott 20 fok volt, itt meg lefagy a tököm.
Mizu? Külföldi meló?
Világlátott ember leszel
Szegeden vagyok, ha erre jársz
Üdv ifjak. Rég nem volta. Utcsó szösszenetem.
men óra= férfi óra . .
tudom .
Van itt elég most nálunk
nem auohoz kell és nem is auto akksirol
Nem rejtély. Akkoriban még nem volt 7805 40Ft-ért
Mire kell ez neked? Tudod, meddig megy ez el egy auto akksiról? 10 perc.
Megvan,ez nagy teljesítményű z-dióda,stabilizátor dióda.Ha jól értem a cirill betűket,ez 5.6V-os tipus.Referenciának jó,de ekkora teljesítményben minek gyártották,azt rejtély.
nekem múlt héten először volt, hogy 20ér nem ment tele az autó...

Amúgy nehogy benyaljátok ezt a Libia dolgot! Ők csak a világtermelés 2%át adják, ez most akadozik, tehát 1%. Az komoly! Ezért egyből felugrott a nyersolaj ár 20%-ot - valakik ezzel megint qrva sokat keresnek. Nem is sejtem, kik lehetnek, de a léből jut majd menórára
elbalfaszoskodtam a témát erre gondoltam csak a link lemaradt http://www.itmedia.sk/showitem...
Csütörtökön lesz akciós ha jól látom,persze hó elején,kinek van ilyenkor rá pénze?
Már hogy csináljak neked egyenirányítót ezekből?Van nekem gyári integrált egyenirányító hidam,ha kell küldök én neked akár kettőt is,ezekkel nem kell vacakolni!
Nyenyenyee. Már lelőttem, hogy telj. dióda.
Énse értem mit rínak állandóan.
Én eddig is 10-ért tankoltam a kocsiba, ezután is annyiért fogok. Mit nekem áremelés.
Egyébként Kadafi kinyalhatja !
Csak csúnya.
Kösznöm
gyula ilyent nem tudsz csinálni házilag watilag szükséges lenne hogy ilyen nagy legyen
iveco szilikon turbo csőve nekem abbol van
Reggelt!
Ja ezt vágom,hogy menyi ezért nem akarom megvenni.Autós boltba nincs ekkora méret néztem egyedül haszongépjármű üzletben de ott mivel ügye kész darabokat adnak csak (bemenő,kimenő stb.) és mivel haszon gépjármű mondanom sem kell ügye?Jól van köszönöm az ötleteket erre én is gondoltam csak azt hittem esetleg tudtok valami cuccot ami esetleg lágyíthatja ,de lehet marad a vízcső én mondjuk Volvoét találtam.