nekem múlt héten először volt, hogy 20ér nem ment tele az autó...
Amúgy nehogy benyaljátok ezt a Libia dolgot! Ők csak a világtermelés 2%át adják, ez most akadozik, tehát 1%. Az komoly! Ezért egyből felugrott a nyersolaj ár 20%-ot - valakik ezzel megint qrva sokat keresnek. Nem is sejtem, kik lehetnek, de a léből jut majd menórára
Már hogy csináljak neked egyenirányítót ezekből?Van nekem gyári integrált egyenirányító hidam,ha kell küldök én neked akár kettőt is,ezekkel nem kell vacakolni!
Ja ezt vágom,hogy menyi ezért nem akarom megvenni.Autós boltba nincs ekkora méret néztem egyedül haszongépjármű üzletben de ott mivel ügye kész darabokat adnak csak (bemenő,kimenő stb.) és mivel haszon gépjármű mondanom sem kell ügye?Jól van köszönöm az ötleteket erre én is gondoltam csak azt hittem esetleg tudtok valami cuccot ami esetleg lágyíthatja ,de lehet marad a vízcső én mondjuk Volvoét találtam.
Szegeden vagyok, ha erre jársz
tudom
Van itt elég most nálunk
Amúgy nehogy benyaljátok ezt a Libia dolgot! Ők csak a világtermelés 2%át adják, ez most akadozik, tehát 1%. Az komoly! Ezért egyből felugrott a nyersolaj ár 20%-ot - valakik ezzel megint qrva sokat keresnek. Nem is sejtem, kik lehetnek, de a léből jut majd menórára
Én eddig is 10-ért tankoltam a kocsiba, ezután is annyiért fogok. Mit nekem áremelés.
Egyébként Kadafi kinyalhatja !