Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent meg lehet oldani akkor bemész 1 autós boltba és veszel 1 hűtővíz cső darabot nincs 1000ft. az új csonk 5000-10000 között van /db
fbs és passzentos
Aranyos vagy! Honnan szedjek Ikarusz vízcsövet!A mi utcánkba nem jár busz! A ház nyílásánál hogyan oldottad meg ,hogy ne szívjon farsot.Vagy pont passzentos?
Első képen levágtam addig a részig ahol felül a karbira.
Utána vastagon kívülről fbs ráhúz vízcső a csonkokra akkor a résznél vágom le egyenesen amekkorát levágtam és pikk pakk megy.
Most már úgy van fent hogy karbin hagyom a vízcsőcsonkot. és a légszűrőházat tudom leszedni.
Asszem beszokás áztatni valami gányba, hogy visszalágyuljon kicsit.
De a motoromon szakszervizben rakták vissza hőlégfúvó segítségével.
Mivel én is becoptam, hogy levettem a légszűrőházat, és nem tudtam otthon visszatenni.
belső 52es ikarus vízcső. én azzal csináltam. képek mindjárt.
Szervusztok urak!Lenne egy kérdésem ,ki mit javasol mit csináljak a légszűrő ház 4 db. gumicsövével.Nincsenek elszakadva sem kirepedezve de olyan kemények mint a beton főleg a karbi felőli részük és nem tudom rányomni őket a karbira vagy ha még is sikerül lecsúsznak róla mikor meghúzom a bilincset.Már próbáltam meleg vízzel,melegítéssel (gázégő),hajszáríztóval.Sajna hőfúvóm nincs ezért azzal még nem próbáltam.Újonnan megfizethetetlenek használtam meg kitudja 1 év múlva az is kemény lesz.Ti mit javasoltok? Köszi!
A guuuuuuugli a barátod. láncokról
Itt nem
Köszi

itt köd van...
az a kis pöcök, ami összeköti/tartj a láncszemeket
asszem

jó reggelt
süt a nap
Jó reggelt! Nah valaki vágja, mi az az ún. csap a vez.mű láncon-láncban?
Ugyan ilyenek én mindjárt 40.
Mi volt este, csoport terápiás foglalkozás? Ezt a sok sírós vénasszonyt
Jajj, nincs pénzem, nincs házam, el kell adni a motort, drága benzin, stb. Ha már most feladjátok, milyenek lesztek 40-50 évesen?
szar reggel
Tavaly átment műszakin,de akarok egy gyárit,ha a tied az,érdekel.
Jó reggelt,itt vagyok,az egy orosz dióda,akkutöltőhöz tökéletes egyenirányítónak.
Sose voltunk normálisak. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Úgy látom a nagy többség meghibbant.
felhőtlen ködmentes jó idő.
Na mentem dolgozni megjött a konyha kamion.
Ködös minusz 1 fokos megittam a kávémat rohadthétfő mindjárt indulni kell melóba, megjött a fizu jó reggelt mindenkinek !
Ha bajod van mond el. Ne pedig szar volt a melóhely és ezzel ennyi.
Nekem is szar hetem lesz, volt de nem mondtam semmit róla mert vagy teljesen vagy semmit.
Forgatunk egész héten kis csillagos buziknak.
Olyan vagy mint a pöcsöm mindent ki kell verni belőle.
Magadtól nem vagy hajlandó mondani valamit ki kell mindent verni belőled ?