Aranyos vagy! Honnan szedjek Ikarusz vízcsövet!A mi utcánkba nem jár busz! A ház nyílásánál hogyan oldottad meg ,hogy ne szívjon farsot.Vagy pont passzentos?
Első képen levágtam addig a részig ahol felül a karbira.
Utána vastagon kívülről fbs ráhúz vízcső a csonkokra akkor a résznél vágom le egyenesen amekkorát levágtam és pikk pakk megy.
Most már úgy van fent hogy karbin hagyom a vízcsőcsonkot. és a légszűrőházat tudom leszedni.
Asszem beszokás áztatni valami gányba, hogy visszalágyuljon kicsit.
De a motoromon szakszervizben rakták vissza hőlégfúvó segítségével.
Mivel én is becoptam, hogy levettem a légszűrőházat, és nem tudtam otthon visszatenni.
Szervusztok urak!Lenne egy kérdésem ,ki mit javasol mit csináljak a légszűrő ház 4 db. gumicsövével.Nincsenek elszakadva sem kirepedezve de olyan kemények mint a beton főleg a karbi felőli részük és nem tudom rányomni őket a karbira vagy ha még is sikerül lecsúsznak róla mikor meghúzom a bilincset.Már próbáltam meleg vízzel,melegítéssel (gázégő),hajszáríztóval.Sajna hőfúvóm nincs ezért azzal még nem próbáltam.Újonnan megfizethetetlenek használtam meg kitudja 1 év múlva az is kemény lesz.Ti mit javasoltok? Köszi!
Mi volt este, csoport terápiás foglalkozás? Ezt a sok sírós vénasszonyt
Jajj, nincs pénzem, nincs házam, el kell adni a motort, drága benzin, stb. Ha már most feladjátok, milyenek lesztek 40-50 évesen?
Ha bajod van mond el. Ne pedig szar volt a melóhely és ezzel ennyi.
Nekem is szar hetem lesz, volt de nem mondtam semmit róla mert vagy teljesen vagy semmit.
Forgatunk egész héten kis csillagos buziknak.
Utána vastagon kívülről fbs ráhúz vízcső a csonkokra akkor a résznél vágom le egyenesen amekkorát levágtam és pikk pakk megy.
Most már úgy van fent hogy karbin hagyom a vízcsőcsonkot. és a légszűrőházat tudom leszedni.
De a motoromon szakszervizben rakták vissza hőlégfúvó segítségével.
Mivel én is becoptam, hogy levettem a légszűrőházat, és nem tudtam otthon visszatenni.
itt köd van...
asszem
jó reggelt
süt a nap
Jajj, nincs pénzem, nincs házam, el kell adni a motort, drága benzin, stb. Ha már most feladjátok, milyenek lesztek 40-50 évesen?
Na mentem dolgozni megjött a konyha kamion.
Nekem is szar hetem lesz, volt de nem mondtam semmit róla mert vagy teljesen vagy semmit.
Forgatunk egész héten kis csillagos buziknak.
Magadtól nem vagy hajlandó mondani valamit ki kell mindent verni belőled ?